To je to što me zanima!

Skliznuo joj ručnik: Katy Perry slučajno je pokazala golu guzu

Pjevačica je cijeli vikend uživo prenosila svoje dnevne aktivnosti milijunima obožavatelja preko svoje web stranice i video servisa, a u jednom je trenutku i pokazala previše
Vidi originalni članak

Katy Perry (32) već se rasplakala pred kamerama ovog vikenda, a sada je i pokazala golu guzu. Pjevačicu su dva dana pratile kamere i uživo prenosile svaki njezin korak zbog promocije njenog novog albuma 'Witness'.

Katy je u nedjelju ujutro otišla i na masažu, a golo tijelo prekrila je ručnikom. No u jednom trenutku, dok je pričala s maserkom, pjevačici je skliznuo ručnik te joj je 'provirila' gola stražnjica. 

Dan ranije, Perry je snimala i svoj odlazak k psihologu, a tijekom seanse se i rasplakala. 

Pjevačica je gostovala i u showu Jamesa Cordena koji ju je izazvao da ocjeni seks sa svojim slavnim ljubavnicima. Za svako pitanje koje je odbila odgovoriti, morala je pojesti nešto bizarno poput starog jajeta. 

Na prvo mjesto stavila je glazbenika Johna Mayera (39) s kojom je bila u vezi tri godine, a koji je poznat po vezama s Jennifer Aniston, Taylor Swift i Jessicom Simpson. 

Na drugom mjestu našao se glumac Orlando Bloom (40) s kojim je prekinula u ožujku ove godine nakon godinu dana veze. 

Od slavnih ljubavnika, najgori u krevetu joj je bio DJ Diplo (38) s kojim je imala kraću romansu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Doktor Jojboli 14.06.2017.

    Razumijem da nekome slučajno sklizne ručnik, ali kako je baš u tom djeliću sekunde netko zaslikao tu guzu,e to je misterija...!

  • Koko.Re 13.06.2017.

    Slucajno.. i slucajno objavila..

  • rashomonn 13.06.2017.

    Slikaju oni Katu a bogami slika i Kata njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare