To je to što me zanima!

Skokina kolekcija za 'stvarne žene' oduševila sve u publici

Dizajner je novu kolekciju kreirao na temelju stila žena koje nisu manekenke, koje nisu na dijeti svaki dan nego možda jednom godišnje. Tog se zadatka rado prihvatio
Vidi originalni članak

Ove godine na Dove Fashion.hr Cruise kolekciji imao sam poseban zadatak. Odjenuti stvarne žene, koje nisu manekenke, koje nisu na dijeti svaki dan nego možda jednom godišnje. Na temelju njihovog stila kreirao sam kreacije za koje mislim da bi im najviše odgovarale, rekao je Ivica Skoko. 

Djevojke su izabrali putem natječaja na kojem ih je prošlo deset. 

- Ostvario im se san. Iskušati čari modnog svijeta - rekao je Skoko.

Modnu kritiku i publiku na Zlatnom ratu na Bolu oduševio je eksplozivni Ivan Alduk koji je prikazao iznimno praktičnu i seksepilnu kolekciju. 

Ana Marija Ricov oduševila je jaknicama - bluzama zemljanih tonova. Modni brend JSP osvježio je modnu pistu kreacijama s kontrasnim bojama narančastom i ružičastom. 

Pozornost je plijenila Jelena Veljača u romantičnoj i izazovnoj kreaciji Aleksandre Dojčinović. Bila je u društvu Roberta Severa. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • corny005 02.07.2011.

    za ovu rozu veštu od ivana alduka bi dala svoje najbolje cipele

  • pinkmode 02.07.2011.

    jedino ovo Ricov kreacija da valja. i meni je bezveze taj termin stvarne zene, potpuno se slazem s ˝Padme˝. manekenke su ocajne, razumijem da ovih prvih par nisu manekenke, ni ne govorim za njih, vec za ostale. preniske su i ni m od manekenki.

  • Padme 02.07.2011.

    alegična sam na pojam 'stvarne žene' kako časopisi često oslovljavaju žene koje nisu mršave, ili posebno lijepe....mnoge cure su prirodno vitke, lijepe i da, i one su stvarne žene.... :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare