To je to što me zanima!

Škoro i zvijezde skupili tri milijuna kuna za djecu

Miroslav Škoro kao pokretač akcije Milo moje "Daj 5" zadovoljan je krajnjim rezultatom. Za potpunu dječju sreću nedostaje još dva milijuna kuna...
Vidi originalni članak

Gotovo 3 milijuna kuna sakupljeno je u humanitarnoj akciji "Daj 5" čija su sredstva namijenjena za intenzivni odjel pedijatrije osječke Kliničke bolnice gdje leže najteže bolesna djeca. Akcija je to koju je pokrenula fondacija Miroslava Škole 'Milo moje', a koja je u nekoliko navrata već pomagala osječkoj pedijatriji. Iako akcija traje sve do proljeća, do kada će biti moguće na humanitarni telefon donirati 5 kuna, u Osijeku i Zagrebu održani su koncerti na kojima su nastupile brojne zvijezde hrvatske estrade među kojima su bili Massimo, Neno Belan, Gazde, Magazin, Dado Topić, Danijela Martinović, Šokci, Shorty i drugi. U direktnom prijenosu oba koncerta na Hrvatskoj televiziji gledatelji su pozivima i sms-ovima donirali novac, a pozive iz cijele Hrvatske te susjednih zemalja su u Call centru u Osijeku prihvaćali ugledni Osječani, političari, sportaši, glumci i umjetnici. Iznos od 5.700 kuna darovali su učenici i nastavnici osnovne škole iz Antunovca kod Osijeka, a bilo je i većih iznosa velikih hrvatskih tvrtki.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • veneranda81 11.12.2009.

    Škoro je legenda

  • kulenica 11.12.2009.

    samo da novci odu gdje treba

  • 1ISABELLA1 11.12.2009.

    Dal ja nisam jučer dobro gledala ili nisu prikazali, ali u svim novinama je pisalo da će nastupati Danijela, a ja je jučer nisam vidjela nigdje i sad opet tu u članku piše da je nastupala?? Mislim, nije da sam je poželjna, ali evo sad kad sam primjetila, baš me zanima... U svakom slučaju, svaka čast organizatorima, akcija je bila odlična!

Komentiraj...
Vidi sve komentare