To je to što me zanima!

Skoro ostala bez jahte: Lopovi u Rijeci mjerkali Brenin brod

Grupa mladića iz Opatije željna avanture, nedavno je mjerkala brod popularne pjevačice, ali ga nisu uspjeli ukrasti jer su čuvari reagirali na vrijeme
Vidi originalni članak

Lepa Brena (56) i njezin suprug Boba Živojinović nedavno su skoro ostali bez svoje jahte od 100.000 eura, koja je usidrena u Rijeci u Hrvatskoj. Kako Kurir saznaje, Brenino plovilo bilo je na meti lopova koji su ga planirali ukrasti da bi se njime malo provozali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Radi se o grupi mladića, zapravo o trojici lokalnih adolescenata koji ordiniraju po Hrvatskom primorju i otimaju jahte koje su usidrene u Rijeci i Opatiji. Nisu oni klasični lopovi, već klinci koji vole skupe igračke i avanturu. Nekoliko puta im je to prošlo, pa im se dopalo. Nedavno su imali pik na Breninu jahtu, pa su oko nje obitavali nekoliko dana. Željeli su je ukrasti na nekoliko sati - kaže Kurirov izvor iz Rijeke. Prema njegovim riječima, lopovi nisu uspjeli u svojoj nakani jer su ih čuvari otjerali.

- Jedan od te trojice se hvalio u društvu kako im je malo falilo da maznu morsku zvijer srpske pjevačice, ali su ih čuvari u posljednjem trenutku provalili. Kako i ne bi kad su se stalno motali oko plovila. Njima je do šale, ali to su ipak ozbiljne stvari. Ljudi su platili veliki novac za taj luksuz, a klinci bi se okolo vozikali - zaključuje sugovornik.

Cijelu situaciju kratko je komentirao Brenin suprug.

- Svašta se dešava, ali naša jahta ima odličnu posadu cijele godine. Tako nešto nama se ne može da se dogoditi. Evo, baš smo sad na brodu i uživamo, rekao je Boba.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Linz 19.07.2017.

    Jel' to ona što pjeva seljoberske i džiberske pjesme ???

  • iza ekrana 19.07.2017.

    Takve besposličare treba poslati na požarište nek se malo namuče pa im na pamet ne bi pale budalaštine, bez obzira o čijoj se jahti radi.

  • Paris5555 19.07.2017.

    Tako mesto nama se ne moze da dogoditi haha..ja gledam nel ja to ne znam citat ili je sve vise tekstova s greskom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare