To je to što me zanima!

Škoro posjetio djecu koja umiru u bolnici i zaplakao

Pjevača su na predstavljanju humanitarne akcije slomile emocije. Upoznao je neizlječivo bolesnu djecu i odlučan je da im omogući najbolje liječenje
Vidi originalni članak

Miroslav Škoro rasplakao se na predstavljanju humanitarne akcije 'Daj pet!'. Akciju je organizirala njegova fundacija 'Milo moje' za proširenje i uređenje prostora Odjela intenzivnog liječenja djece osječke Kliničke bolnice.
- Posjetio sam Odjel i upoznao djecu koja su teško i neizlječivo bolesna. Držao sam za ruku dijete koje neće doživjeti svoju starost, a to nije ni malo lako. Svladale su me emocije jer svi zajedno trebamo toj djeci omogućiti najbolje moguće liječenje - kazao je Škoro pozivajući sve da pozivom na broj 060 9006 ili slanjem sms na 67353 daruju pet kuna za obnovu intenzivnog Odjela pedijatrije u Osijeku.
Tamo se godišnje liječi i do 650 životno ugrožene djece sa područja cijele istočne Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • brkan1 23.10.2009.

    Poznavajuć Miru znam da je to radio sa srcem,i ne zbog publiciteta. I sigurno da su ga i djeca primila veselo. Miro bravo samo tako a onad će biti i para dat ćemo svi pomalo. za bolesnu djecu. Bravo

  • konkubina 23.10.2009.

    Svaka čast na akciji. Vi koji svoju negativnu energiju morate širiti i ovdje gdje se radi o nečem lijepom i pohvalnom bolje nemojte ni čitati, a ni komentirati članak. Nisam ni sumnjala da će se odmah spomenuti kum. Tako tipično. Podržite akciju i dajte svoj doprinos, ma u kojem god obliku on bio. Za početak pohvalimo Škoru za njegov rad i prestanimo u svemu tražiti urote i zavjere..

  • FIĆERATI 23.10.2009.

    Halid je pravi igrač idobričina koji iskešira 100 milja kuna a ovo Škorino slikanje... jadno.. kao i njegove pjesmice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare