To je to što me zanima!

Skrivala je svoj prirodni izgled, a sad ga je odlučila otkriti! Tara Thaller pokazala novi imidž...

Glumica Tara Thaller pratiteljima je otkrila da ima prirodno kovrčavu kosu, a izgled joj je pohvalio i njezin novi dečko Mateo Cvenić
Vidi originalni članak

Zdravo kovrčava djevojko, drago mi je što smo se upoznali, napisala je glumica Tara Thaller u opisu fotografije koju je podijelila na svojim društvenim mrežama. Čini se kako je glumica promijenila imidž, a pratiteljima je pokazala svoju novu frizuru.  

EVO KAKO SU IH 'ULOVILI' Gledatelji: 'Tara Thaller i dečko ignorirali njenog bivšeg muža Farisa! To su namjerno tako...'

Na fotki je imala kovrčavu kosu, a na Instagram pričama pokazala je svoju rutinu pranja kose. Pratiteljima je time otkrila da je zapravo prirodno kovrčava.

Brojni su joj udijelili komplimente.

'Odlično ti stoji kovrčava kosa', 'Savršena si', 'Baš si slatka', pisali su neki u komentarima.

NISU SE ODVAJALI Tara Thaller i Mateo Cvenić su blistali na zabavi: Ljubav cvjeta

Izgled joj je pohvalio njezin dečko i plesni partner Mateo Cvenić.

- Bok lijepa - napisao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, Tara i Mateo zajedno su plesali u emisiji 'Ples sa zvijezdama' prošlog proljeća, a nakon završetka emisije Tara je otkrila da je ljubavi između nje i Farisa Pinje došao kraj. Nedugo kasnije prohodala je s Mateom. Nedavno je par zajedno bio i na Fashion & Friends zabavi. 

U veljači je na oglasnoj ploči zagrebačkog suda izašlo rješenje prema kojem su se glumica i glazbenik rastali. Tada smo kontaktirali Taru. 

- Ma ne, odavno je to sve već riješeno. Ovo je sad samo dokumentacija, tako da ne vidim što bih novo mogla reći na tu temu - rekla je lijepa glumica. 

Dok Tara i Mateo uživaju u novoj ljubavi, Farisa trenutno gledamo u novoj emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bant_zaje 23.04.2024.

    Apsolutno nebitna osoba koja ničim nije zaslužila puniti medije. Da nije bilo tog plesa sa zvijezdama ne bih nikad ni čuo za nju (supruga to prati pa sam eto, pasivno i ja pratio). I naravno, tu je priča o toj famoznoj ljubavi koja se eto desila nakon godinu dana braka....jelda da se uopće ništa nije dešavalo za vrijeme snimanja?

  • žuja je zakon 23.04.2024.

    Lijepa .

  • đovanoti 23.04.2024.

    prijelomna vijest

Komentiraj...
Vidi sve komentare