To je to što me zanima!

'Skromni' Dorini odabranici za sebe misle da nemaju mane...

U rvoj epizodi dokumentarne sapunice 'Samo nebo zna' Dora je bila pred velikom odlukom. Naime, ona mora odabrati četvoricu koja će s njom otići na romantični vikend
Vidi originalni članak

U večerašnjoj epizodi, koja se na RTL-u emitira od 20 sati, napokon će vidjeti kako šestorica njezinih muškaraca izgledaju u realnom dobu te donijeti odluku koja dvojica odlaze kući, a koja četvorica će se s njom uputiti na romantičnu lokaciju u unutrašnjost Istre.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ondje će im vikend proći u zabavi, ali i u boljem upoznavanju. Dora će tako četvoricu odabranika 'rešetati' pitanjima koja inače nisu uobičajena na prvom spoju.

'Smeta li ti aparatić za zube dok se ljubiš? Jesi li kad prevario djevojku? Bi li zbog djevojke prestao gledati nogomet? Koje tri osobe bi poveo na pusti otok?', samo su bila neka od njih.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koliko su pitanja bila interesantna, odgovori su bili još zanimljiviji, a poneki i šokantni. Tko nema mane, a tko sa sobom na pusti otok vodi debelu djevojku, pogledajte u videu. A kako je prošao cijeli vikend u istarskoj vili, večeras od 20 sati, na RTL-u, u novoj epizodi 'Samo nebo zna'.

 
 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • black_cat 01.02.2017.

    Ne znam kako im se da blamirati i prikazivati sebe kao najveće očajnike na kugli zemaljskoj. Btw.ovo je gore i od "Ljubavi na selu"

  • Spartanac 01.02.2017.

    Legalna prostitucija.

  • 01.02.2017.

    Šta ova možda očekuje da netko vene reže zbog nje ? Neš ti dive bogati !

Komentiraj...
Vidi sve komentare