To je to što me zanima!

Skupa su tugovale: Obje su se rastale u samo par dana razlike

Nakon što je propao brak Ksenije Erker i Hrvoja Hegedušića, bez dugogodišnjeg partnera ostala je i njihova kći Hana. S Petrom je ostala u dobrim odnosima...
Vidi originalni članak

Drago mi je kad se ljudi rastanu ako se više ne vole. Oba razvoda su se nekako potrefila, ali moj je ostao u sjeni, kaže Hana Hegedušić (38).

Glumica dodaje da je s nevjenčanim suprugom Petrom, s kojim ima sina Jurišu (9) i kćer Petru (11), ostala u dobrim odnosima. Štoviše, kaže da i dalje žive kao cimeri jer Petar često posjećuje djecu.

- Kad smo se odlučili rastati, svima je to bio šok, no to je bilo nešto što se moralo dogoditi. Prihvatila sam to i živim dalje - rekla je Hana u intervjuu za novi broj Super Mile. 
Glumica se nikad nije udala jer, kaže, ne voli biti ni u čemu, pa tako ni braku, a ni vjenčanice joj baš nikad nisu bile drage.

- Uživamo što ćemo ostati neudana cura i poželjni neženja - rekla je Hana u vrijeme velike ljubavi. Poslije rastave je s djecom ostala živjeti u Varaždinu, u kojem i radi u HNK. Istodobno su se rastali i njezini roditelji, glazbeni par Ksenija Erker i Hrvoje Hegedušić. 
Sve o novim počecima majke i kćeri možete saznati u novom broju Super Mile koji je sutra na kioscima diljem Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • kamen sa srca 26.02.2014.

    Da nisu obje dogovorile istovremeno nogiranje svojih partnera :-)

  • bebi55 26.02.2014.

    Ksenija tuguje za brakom - neka se sjeti što je sve činila da rastavi od supruge gsp. Hrvoja jer je u njemu vidjela priliku da uz njegovu pomoć stvori neku muzičku karijeru, vratilo joj se - stara je i sama. Tako to treba biti. A kćer - strašno tuguje zbog rastave - čije - djeca su joj vanbračna a ljubavnik je servisira povremeno - jasno je sve - nema braka, nema rastave - i točka. Tak to meni izgleda.

  • mićamala 26.02.2014.

    U svakom zlu nešto dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare