To je to što me zanima!

Skupe torbice Marka Grubnića: Neke su koštale preko 20 tisuća kuna, a jednu je nosila i Lady Di

Grubnić nije samo uspješan dizajner, nego je i idealan promotor omiljenog modnog dodatka. Cijena nije bitna dokle god torbica odgovara njegovom idealnom stajlingu
Vidi originalni članak

Ormar Marka Grubnića (38) može se 'pohvaliti' zavidnom kolekcijom šarenih i skupocjenih torbi i torbica koju njegov ponosni vlasnik posjeduje. Dizajner ih ne skriva, nego ih ovisno o godišnjem dobu ili raspoloženju prošeta gradom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zapravo, teško je istaknuti najbolje od najboljih torbica, ali na velikoj većini sigurno mu zavide brojne žene, ali i poneki muškarac.

Kada su ga pratitelji prije par mjeseci na društvenim mrežama upitali otkud mu novac za skupocjene torbice, samo je kratko odgovorio:

- Puno radim i trošim samo na sebe pošto nemam djece - napisao je.

U TOP FORMI Grubnić skinuo majicu u teretani i pokazao isklesane trbušnjake

U hladnom početku godine, osim nove frizure, pratiteljima je predstavio i 22 tisuće kuna vrijednu Diorovu torbicu. Posebno je privukla pažnju zbog neobičnog dizajna te nježne zlatne boje.

U ožujku ove godine, Grubnić se odlučio za torbu u punom smislu, u toplom kaputu prošetao je gradom s Luis Vuitton torbom. Koliko je lijepa, toliko je i skupa, jer dođe 17 tisuća kuna.

Tijekom rijetkih sunčanih dana u travnju, prošetao je bijelom torbicom marke Bottega Veneta, a pratitelji su brzo prepoznali da je cijena te torbice preko 24 tisuće kuna. 

Kako je sam napisao, torbica koju je nosila princeza Diana predmet je kojeg svaki ljubitelj modnih dodataka mora imati. 

- Napokon je ova torbica moja. Princeza Diana je nosila tu torbicu 25. rujna 1995. tijekom posjete pariškoj izložbi Paula Cézannea - napisao je u objavi za torbicu koju je 'prekrstio' u Lady Dior.

Početkom lipnja, iskombinirao je 'Street look' i nešto jeftiniju, 20 tisuća kuna, vrijednu Dior torbicu. Roskasta torbica dala je zanimljiv kontrast modnom ekspertu.

Idi na 24sata

Komentari 241

  • Senna1988 10.08.2021.

    Pozdrav galaspagosu100 nasmija si me do suza

  • VLADEK72 03.07.2021.

    Pozivam psihijatra Petrova iz Mosta da napiše psihološki profil ovog čuda.

  • galapagos100 01.07.2021.

    Koje torbice? Koja kolekcija? Sve njegove torbice s kojima se naslikava su posuđene ili nastale u photoshopu...muljator prve klase. Kada objavi sliku svog ormara, samo naslagane hrpe majica...!!! Ni traga torbicama, skupim tenisicama, cipelama, kaputima i ostalog u čemu se naslikavao i objavljivao slike. Taj muljator je pun neispunjenih želja i željica ko šipak koštica...Vidio sam ga jednom u Bahausu sa nekom trudnom curom, i sve na njemu nije vrijedili 100 kn i upadalo je u oči da je čistoća odjeće bila jako upitna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare