To je to što me zanima!

Slađu osudili na šest mjeseci zatvora zbog batina u realityju

Nakon gotovo pet godina, reality zvijezdu Slađanu Petrušić dostigla je sudska presuda za fizički napad na redateljicu Jelenu Golubović. Osuđena je na šest mjeseci zatvora zbog batina u srpskom realityju 'Parovi'
Vidi originalni članak

Reality zvijezdu Slađanu Petrušić (36) osudili su na šest mjeseci zatvora jer je u srpskom reality showu 'Parovi' fizički napala drugu sudionicu iz showa, redateljicu Jelenu Golubović.

Kako piše srpski Kurir, Slađa je vrlo smireno izašla iz sudnice u Novom Beogradu, kao da nije razumjela presudu.

Prijateljici se povjerila, kako doznajemo, kako će u zatvoru čitati knjige i naučiti neki strani jezik. Poludjela je jer joj je, tvrdi, u negativnoj konotaciji spomenula oca. 

U IZOLACIJI Slađa istukla Jelenu: Udarila ju po glavi bocom, a onda šakom

Srpski mediji pišu kako je Jelena Golubović taj dan prije četiri godine 'poludjela' jer joj je Uroš Ćertić popio pola kave pa je ona zbog toga prolila kavu Slađane Petrušić, koja u showu ljubuje s Urošem. 

Nakon toga, Jelena je nastavila s provokacijama, a Slađa to nije mogla izdržati. Nakon nekoliko sekundi bez riječi je otvorila limenku i izlila ju Jeleni po glavi.

Tu svađa nije prekinuta već se nastavila i sutradan. Slađa je, naime, sasvim izgubila kontrolu nad sobom i napala je Jelenu.

Prvo je redateljicu udarila bocom u glavu, a nakon toga nastavila ju je udarati šakama po licu. Produkcija je cijeli incident zamaglila i prekinula program tako da se nije vidjelo što se događalo nakon Slađinog napada.

DISKVALIFICIRANA Slađu izbacili iz 'Parova' jer je Jelenu udarila bocom po glavi

Petrušić je tada kažnjena s 2000 eura i 48 sati izolacije.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • sjever s 11.07.2019.

    Neka i ostane tamo

  • Lilix 11.07.2019.

    Gledala sam tu sezonu Parova i bila je odvratna, skupa s onim Urošom. Bili su prestrašno agresivni, najviše prema Jeleni i slabijima od sebe. Baš nasilnici. To mi nije imalo veze s onom Slađom poslije, koja se angažirala u humanitarne svrhe. nije mi bilo jasno što joj je Jelena toliko zgriješila, ali mislim da se htjela dopasti Urošu, pa je pod njegovim utjecajem maltretirala dotičnu. Kad je "ljubav" ubrzo prestala, brzo je došla sebi i shvatila što je učinila. I ja sam mislila da je jača, ne volim toliko labilne ljude. Uroš je užasan, ali je valjda takvom tipu žena hot.

  • 10.07.2019.

    Čovječe ja mislila da je ovo Maja Šuput.

Komentiraj...
Vidi sve komentare