To je to što me zanima!

Slađa podivljala: Sustanaru iz 'Parova' je šakom razbila nos

Slađana Petrušić napravila je pravu dramu u srpskom reality showu 'Parovi'. Nakon što je jedan sustanar njezine štikle bacio u stranu, Slađa ga je šakom udarila u nos
Vidi originalni članak

Sudionici reality emisije 'Parovi' sjedili su za stolom i razgovarali. Slađana Petrušić skinula je svoje štikle i stavila ih ispod stola, no to je zasmetalo Marku Peroviću .

- Nemam gdje da stanem od tvojih štikli, skloni i ovu - rekao je Marko prije no što je obje cipele bacio sebi iza leđa.

Slađa ga je samo mrko pogledala, ustala se i bez riječi ga udarila šakom direktno u nos te mu ga je slomila. Nakon udaraca, zauzela je stav kao da očekuje tuču, ali Marko joj nije uzvratio.

Bijesna Slađa poslana je u izolaciju.

Iako je show počeo tek prije nekoliko dana, već je bilo nasilnih incidenata. Iz showa je izbačena Mira Škorić koja je ošamarila Macu Diskreciju.

Idi na 24sata

Komentari 210

  • plutarh 15.09.2015.

    vidi se da je s Peščenice....a ionak sam uvjek sumnjal da je ona zapravo - muško

  • ČILI 06.09.2015.

    istina je sledeća- marko je prije bacanja štikli, jednu naopako okrenuo i poostavio na stolicu, a slađa nakon što je završila izlaganje sjela je na i istu i kako rekoše kasnije, tako izgubila nevinost...

  • zeleos 06.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare