To je to što me zanima!

Slaba na opasne dečke: Otac njezinog djeteta je na uvjetnoj

PRIJATELJI ZABRINUTI Bivša misica Aleksandra Grdić je trudna nekoliko mjeseci i živi s Markom Šijakovićem koji je bježao policiji u kombiju s 50.000 eura
Vidi originalni članak

Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić (35), kažu njezini prijatelji, još ne zna točno koliko je tjedana trudna. Otac djeteta je Zagrepčanin Marko Šijaković (32), kojeg je upoznala na društvenoj mreži.

Prije sedam godina Šijaković je bježao policiji u tehnički neispravnom kombiju i bez obaveznog osiguranja, četrdesetak kilometara kraj Zadra. U policijskoj potjeri i pucnjavi umalo je pogazio policajca. Munjevitom brzinom Šijaković je bježao od policijske potjere, a nije odustao ni kad mu je policijski auto prepriječio put. Htio se zaletjeti u barikadu na cesti, a policajac se spasio tako što je skočio ustranu. Policajci su pucali u zrak i u gume kombija, a uporni Marko nastavio je voziti s probušenim gumama. Napokon se zaustavio, a policajci su mu stavili lisice na ruke i odveli ga u postaju. 

U kombiju je vozio 50.000 eura za koje je njegova majka rekla da mu trebaju za kupnju zemljišta. Šijaković je tada izjavio da je bježao od policije u strahu 'da ga ne uškope'. Lani su ga osudili na uvjetnu kaznu zbog sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti. Tri godine ne smije počiniti isto djelo inače će u zatvor na osam mjeseci. 

Aleksandra je samo najbliže prijatelje upoznala s Markom, ali im nije rekla čime se bavi. Neki kažu da je bio izbacivač, a on tvrdi da je poduzetnik. Prijatelji su zabrinuti jer Aleksandra, kako kažu, ne zarađuje više dovoljno za lagodan život na kakav je navikla dok je živjela s Azerom Berberom, sinom slikara Mersada. Nakon prekida s Azerom, Aleksandra je ljubila i Juru Blaževića iz Connecta, a vezu su tajili. Preklani je bila s 19 godina starijim bogatim biznismenom Naderom Atabeykijem koji živi u Parizu. Lani u rujnu dok je bila u srpskom showu 'Parovi' nazvao ju je Marko. Aleks se rasplakala i pred svima rekla koliko ga voli.

Par trenutačno živi na periferiji Zagreba s njezina dva psa. Grdić sve manje nosi modne revije, a promovirala je zagrebački noćni klub, za što je dobivala od 500 do 1000 kuna na tjedan. Posao joj je pojaviti se u klubu i ispijati pića, ali otkako je trudna, više ne radi. Pitali smo Grdić da komentira zabrinutost prijatelja, ali nam se ispričala rekavši da je na putu.     

Idi na 24sata

Komentari 176

  • BabaYaga 28.03.2021.

    @Trump Jong Un evo pa čitaj

  • 07.01.2016.

    dečko na uvjetnoj? Ako se za bijeg policiji i pokušaj gaženja policajca dobije samo uvjetna kazna, pa zašto se onda mi "normalni" građani uopće zaustavljamo kad nam to policija kaže?

  • 07.01.2016.

    Opravdano nosi prezime Grdić. Nemojte joj to prezime uzeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare