To je to što me zanima!

Slave godišnjicu: Rađa fotkao urnebesno Viktoriju dok spava

Par se upoznato tijekom devedesetih, a u braku su od 2001., tijekom kojeg su dobili dva sina. Viktorija se dobro slaže i s njegovim sinom Dujom, kojeg je Rađa dobio u prvom braku
Vidi originalni članak

Sretna godišnjica, bebo, napisala je na društvenim mrežama Viktorija Rađa (42) svom suprugu Dini (52). Brojne 'poznate face' su im se pridružile u čestitkama, od Nine Badrić (47) i Ive Radić (43) do Ane Sasso (57) i Marka Grubnića (37) koji im je poručio: 'Obožavam vas', a Viktorija mu je odgovorila: 'Ti si ljubav najveća'.

Rađe će sredinom kolovoza proslaviti 19. godišnjicu braka pa se pretpostavlja da je na današnji dan počela njihova veza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Također, oboje su na Instagramu objavili fotografije na kojima poziraju zajedno, a na kojima se vidi kako je Dino fotografirao suprugu dok spava.

TO JOJ NIJE KOMPLIMENT Viktorija Rađa: 'Ne volim kad mi ljudi govore da sam seksi...'

- Ovako se on zabavlja svih ovih godina - napisala je u opis objave koja je nasmijala brojne pratitelje na društvenoj mreži.

Podsjetimo, par se upoznato tijekom devedesetih, a u braku su od 2001., tijekom kojeg su dobili dva sina. Viktorija se dobro slaže i s njegovim sinom Dujom, kojeg je Rađa dobio u prvom braku s bivšom košarkašicom Željanom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Selo_malo 29.02.2020.

    Sada Viki treba uzvratiti istom mjerom!

  • japanokinez 29.02.2020.

    Ja mislim da je ona trebala biti muško. Ima toliko muških crta lica, a jedna od ovih predivnih spavajućih slika, izgleda kao da je netom prije nokautirana u kavezu u petoj rundi koje su trajale po pet minuta.

  • whisper1 28.02.2020.

    Hahahah bas su me nasmijali ! Pas mater

Komentiraj...
Vidi sve komentare