To je to što me zanima!

Slavi novu suradnju: Emily pozirala 'kao od majke rođena'

MANJE JE VIŠE Ratajkowski je u opisu fotografa koji ju je snimao nazvala 'kraljem', a rezultat njegova rada jako se svidio pratiteljima koji nisu bili štedljivi na lajkovima i komplimentima
Vidi originalni članak

Omiljena aktivnost Emily Ratajkowski (26) je poziranje za vruće fotografije, a posebnu je veseli kada je autor istih poznati fotograf.

Naime, ona se na Instagramu pohvalila ponovnom suradnjom s Patrickom Demarchelierom, to je učinila, gle čuda, fotkama na kojima pozira 'kao od majke rođena', a autor kojih je spomenuti fotografi.

Emily ga je u opisu nazvala 'kraljem', a rezultat njegova rada jako se svidio pratiteljima koji nisu bili štedljivi na lajkovima i komplimentima.

Podsjetimo, manekenka i glumica nedavno je pozirala za francuski magazin Madame Figaro u toplesu, ogrnuta kaputom. No urednici časopisa odlučili su izmijeniti njen izgled, pa su joj digitalnom obradom smanjili usne, ali i grudi. 

Jako sam razočarana jer su mi mijenjali izgled usana i grudiju. Svatko je lijep na svoj način, ne razumijem zašto modna industrija ne želi slaviti individualnost, nego nas želi sve učiniti istima - zapitala je Emily koju su bujne grudi i proslavile.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Papatest 10.11.2017.

    Profinjena ljepota,nije za balkanske seljake

  • ZMIJA1 07.11.2017.

    baš je mršava

  • Šljivar 07.11.2017.

    jedino sise valjaju na njoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare