To je to što me zanima!

Slavi što je slobodna: Starleta Katie pravi tulum zbog razvoda

Trebalo je dugo vremena da se Katie i Kieran dogovore oko razvoda braka, pogotovo zbog toga što je on bio uvjeren kako će mu vratiti novac koji mu duguje, rekao je blizak izvor
Vidi originalni članak

Starleta Katie Price (41) i Kieran Hayler (31) službeno se razvode, piše The Sun. Katie planira organizirati tulum kako bi proslavila razvod. 

- Trebalo je dugo vremena da se Katie i Kieran dogovore oko razvoda braka, pogotovo zbog toga što je on bio uvjeren kako će mu vratiti novac koji mu duguje. Međutim, nakon što je Katie bankrotirala, postalo je jasno kako nema smisla čekati - rekao je izvor blizak paru.

Izvor je dodao kako je Katie sretna što može krenuti dalje i ne želi govoriti o prošlosti. Kieran ju je povrijedio za vrijeme braka pa se želi okrenuti budućnosti. Starleta je prije tjedan dana na svom Instagram profilu objavila kako se razvodi od Kieran.

- Napokon ćemo se Kieran i ja razvesti. Želim mu sretnu budućnost - napisala je. 

 

Razvode se nakon sedam godina braka. Par se vjenčao u hotelu Rookery Manor u engleskom odmaralištu Weston-Super-Mare. Samo zbog njihova vjenčanja predvorje hotela osoblje je uredilo u stilu indijskog hrama. Kieran je plakao dok je izgovarao zavjete, a trudna Katie tada je blistala u haljini bez naramenica i s tijarom na glavi. 

ZA 18. ROĐENDAN Starleta želi upoznati sina (17) s ocem: Nikad se nisu vidjeli...

Katie je prije Kierana bila u braku s Alexom Reidom (44) i Peterom Andreom (46).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Iskrena mala 17.02.2020.

    a tko će joj platiti tulum?

  • iiiih 15.02.2020.

    Gle sisu, ode negdje na stranu 😆 previse silikona a?

  • Bože Dragi 15.02.2020.

    Povrijedio ju je kada je zatvorio dotok novca

Komentiraj...
Vidi sve komentare