To je to što me zanima!

Slavica: Da, udala sam se drugi put, i to u vjenčanici!

Slavica Knežević prvi put u životu obukla je bijelu vjenčanicu. U pravom životu na svadbi je imala vjenčanicu u čudesnim zelenkastim tonovima
Vidi originalni članak

Osjećala sam se prekrasno u bijeloj vjenčanici! Svi su mi govorili da sam jako lijepa pa sam se tako i osjećala. Ja sam inače mlađa u glavi, pa sam bez problema na sebe obukla bijelu vjenčanicu, rekla nam je Slavica Knežević, koja će u četvrtoj sezoni serije “Bibin svijet”, gdje glumi prodavačicu Đurđu, konačno stati pred oltar.
- Obući bijelu vjenčanicu oduvijek mi je bila želja! Kad sam se ja udavala, u pravom životu, na sebi sam imala vjenčanicu u čudesnim zelenkastim tonovima, punu crvenih detalja. I moj, sad bivši suprug Marko Torjanac bio je u crveno-zelenom. Bila sam trudna pa nisam nosila bijelo - kaže Slavica, koja nije željela otkriti tko je odabranik živahne prodavačice.
- To se neće znati do posljednje sekunde jer ću i ja biti neodlučna što se muškarca tiče - smije se Slavica. U novoj sezoni Ana Begić (29), prodavačica Biba, u seriji više neće biti u braku s Jankom Rakošom, nego će njegovo mjesto i ulogu Martina Fruka preuzeti Sven Šestak. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • blondboy 24.01.2009.

    Slavica mi je full draga zena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare