To je to što me zanima!

Slavica Ecclestone u društvu legendarnog vozača Formule 1

Slavica i Jean Alesi u društvu prijatelja su doplovili luksuznom jahtom Lady Gita, dugom skoro 50 metara. Tjedni najam jahte u čarteru je skoro 100 tisuća eura
Vidi originalni članak

Najbogatija Hrvatica, nekadašnja manekenka i bivša supruga šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea (91), Slavica Ecclestone (64),  ovih dana uživala je u Dubrovniku u društvu Francuza Jeana Alesija i prijatelja. Jean je zapamćen kao jedan od najvećih talenata Formule 1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slavica je u društvu prijatelja razgledavala znamenitosti Dubrovnika, a društvo je cijelo vrijeme bilo nasmijano i dobro raspoloženo. Uhvaćeni su u šetnji Stradunom, a za fotografije su rado pozirali. 

Slavica je zablistala u dugoj bijeloj ljetnoj haljini, a Jean pored nje imao je bijele hlače, plavu košulju i nešto svjetliji plavi pulover kojeg je prebacio preko ako zahladi.

U Dubrovnik su, kako piše DubrovnikNet.hr, doplovili luksuznom jahtom Lady Gita, dugom skoro 50 metara, na kojoj se može smjestiti 12 gostiju, o kojima se brine osmero članova posade. Tjedni najam jahte u čarteru je skoro 100 tisuća eura.

Podsjetimo, u srpnju se udala i njezina kćer Petra Ecclestone (32) za poduzetnika Sama Palmera (38). Vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji u Londonu, okruženi obitelji i svojim slavnim prijateljima, a mjesto održavanja pomno se čuvalo.

PONOSNI RODITELJI Bernie Ecclestone dobio sina u 90. godini: Stigao nam je Ace...

Sam je potvrdio vijest da se oženio podijelivši snimku svog vjenčanog prstena na društvenim mrežama, a na sebi je imao elegantno crno odijelo.

Na svadbu njezine kćeri i poduzetnika došli su i nogometaš Cesca Fabregasa (35) i njegova supruga Daniella Semaan (47).

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Heroj Oluje 05.09.2022.

    To se zove super woman koja ima ono nešto i želudac i srce za voljeti bez granica i rezervi !

  • japanokinezjapano 05.09.2022.

    Uvijek uz nju neki kepeci.

  • VLADEK72 05.09.2022.

    Jadna Slavica, morala je servisirati onog ružnog kepeca godinama. Ali, sada je bogata i bira obdarene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare