To je to što me zanima!

Slavica podnijela zahtjev za razvod braka u Londonu

Odvjetnici bivše manekenke Slavice Ecclestone (50) danas su u Londonu potvrdili da je napustila supruga Bernieja (78) te da želi razvod braka
Vidi originalni članak

Odvjetnici bivše manekenke Slavice Ecclestone (50) danas su potvrdili da je napustila supruga Bernieja (78) i da želi rastavu. U brakorazvodnoj parnici Slavicu će zastupati Liz Vernon iz ureda Clintons, a ona odbija davati bilo kakve izjave o svojoj privatnosti. Šuška se da bi Slavica mogla dobiti trećinu ili polovinu Berniejeva bogatstva, koje je procijenjeno na 17 milijardi kuna. Ugledni britanski odvjetnik, specijalist za razvode, Julian Ribet rekao je da će ovaj razvod biti jedan od najvećih u britanskoj povijesti. Slavica i Bernie su bili u braku 24 godine i imaju dvije kćerke.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ozzy 21.11.2008.

    admini vi ste ovdje vidim zabranili i više toga a ne samo psovanje i vrijeđanje, jeste vi normalni??

  • corn flakes 21.11.2008.

    Mišljenja sam da više gubi on, nego ona.

  • SanjaRI 21.11.2008.

    U danjašnje vrijeme malo tko od običnih smrtnika ostaje u braku tako dugo. Da joj je bilo samo do novca i položaja izdržala bi maksimalno 5 godina. Prema tome komentari su suvišni, a pošto je Slavica prava gospođa vjerujem da će i njezin razvod proć bez skandala. I ljudi, ona je ipak naša, nemoramo uvijek pljuvat po svom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare