To je to što me zanima!

Slavila u svom stilu, hodala po torti i svima pokazivala grudi

Cyrus je 22. rođendan slavila u jednom noćnom klubu. Tortu je jela rukama dok je stajala u njoj, a jahala je i mehaničkog bika u obliku penisa. Plesala je golih grudi
Vidi originalni članak

Pjevačica je za vikend proslavila 22. rođendan i pobrinula se da joj slavlje bude čista uživancija. Miley Cyrus s društvom i novim dečkom Patrickom Schwarzeneggerom (21) slavila je u noćnom klubu. Odjenula je neonski zelenu suknju i neonski ružičasti top koji je u jednom trenutku skinula i bradavice prekrila samo prstima. Patrick je pak na tulum došao odjeven u pilota. 

Na zabavi je sve bilo ukrašeno igračkama na napuhavanje, a Miley je jahala i mehaničkog bika u obliku penisa. Cyrus voli isticati da je nije briga što drugi o njoj misle pa se na slavlju potpuno opustila. Prvo je s isplaženim jezikom pozirala ispred torte u obliku pizze, a zatim se i popela na tortu i stala u nju dok ju je rukama raskapala i stavljala komade u usta, a rukama je jeo i Schwarzenegger. 

Instagram

Arnold (67) i Maria Shriver (58) boje se da će problematična pjevačica loše utjecati na njihovog sina, a ovakva proslava rođendana vjerojatno joj neće ići u prilog, pišu strani mediji.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Grgurica 26.11.2014.

    cekaj zasto nije zvala na roden dan radobi isao

  • JackyBlack 25.11.2014.

    Odvratna je.

  • ojdimidojdimi 24.11.2014.

    neće se dozvati pameti za još 22 godine.............................

Komentiraj...
Vidi sve komentare