To je to što me zanima!

Slavko Sobin odlazi u Ameriku: '20 godina za ostvariti san'

Sobina u novom trileru za film '97 minuta' možemo gledati uz svjetski poznate glumce poput MyAnne Buring, Jonathana Rhysa Meyersa i Aleca Baldwina
Vidi originalni članak

Nakon što je glumio u akcijskom trileru '97 minuta', Slavko Sobin (38) pohvalio se na društvenim mrežama kako će na premijeru filma ići u Ameriku.

POGLEDAJTE VIDEO:

- 2003. preselio sam studirat u USA. 2023. idem na svoju prvu premijeru tamo. Točno 20 godina za ostvarit jedan od najvećih snova i ne bih kratio ni ubrzavao tih 20 godina ni sekunde - napisao je uz fotografiju iz zagrebačke zračne luke u četvrtak.

'S Baldwinom sam razmijenio nekoliko neobaveznih rečenica'

Sobina u novom trileru možemo gledati uz svjetski poznate glumce poput MyAnne Buring, Jonathana Rhysa Meyersa i Aleca Baldwina.

- S Alecom nisam imao zajedničkih scena pa smo se susreli kratko, na dan kad je završavao sa snimanjem. U pauzi samo izmijenili nekoliko neobaveznih rečenica, a i poželio sam mu sretan put u Ameriku. S Jonathanom, koji je vrlo srdačan i otvoren, najviše sam razgovarao o poslu. Jako je unesen u ono što radi, pomalo izoliran i distanciran od drugih, no uvijek će pomoći u pripremi zajedničkih scena - rekao je Slavko ranije za Gloriju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • charles_bronson 06.10.2023.

    San Francisco?

  • Miške 06.10.2023.

    ružan

  • Čobo 05.10.2023.

    ja sam mislio da mu je najveći san napunit luku u komiži na premijeri svog filma!

Komentiraj...
Vidi sve komentare