To je to što me zanima!

Slavlje glumačkog para: Jelena i Momčilo Otašević dobili su sina

Dvije godine nakon rođenja kćeri Maše, glumačkom paru stigao je i sinčić. Crnogorski glumac je prisustvovao porodu, koji je prošao bez poteškoća.
Vidi originalni članak

Dubrovačka glumica Jelena Perčin Otašević (39) i crnogorski glumac Momčilo Otašević (30) postali su ponovno roditelji. Jelena je u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodila njihovo drugo dijete, saznaje Gloria od izvora bliskih obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvije godine nakon rođenja kćeri Maše, glumačkom paru stigao je i sinčić. Momčilo je prisustvovao porodu, koji je prošao bez poteškoća. 

Jelena i Momčilo obznanili su kako glumica čeka njihovo drugo zajedničko dijete u vrijeme prvog vala pandemije te zagrebačkog potresa, zbog čega su bili zabrinuti, no kraj godine donio im je radosnu vijest. 

PRESRETNI RODITELJI Jelena Perčin i Momčilo dobit će sina na zimu: 'Nismo mogli ni zamisliti slađe iznenađenje...'

Glumački par upoznao se 2013. godine na snimanju TV serije 'Zora dubrovačka'. Dvije godine kasnije ponovno su zajedno igrali u seriji 'Kud puklo da puklo', kada se i rodila ljubav. Vjenčali su se u Crnoj Gori prije dvije godine. 

POGLEDAJTE KAKO MOMČILO OTAŠEVIĆ DRIFTA:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Minnieminnie 29.11.2020.

    A tko su Jelena i Momcilo??!! Po cemu su oni toliko posebni da on smije prisustvovat porodu u ovo vrijeme?! Sve druge zene mogu i moraju same bit u boxu i nitko ne smije bit uz njih, a da ne govorim o tome da moraju uz sve to i masku nosit! Zanima me koliko je i koga podmitio? Lijepa nasa Hrvatska! To je jos jedan dokaz kako ne vrijede ista pravila za sve

  • elamarko 25.11.2020.

    Iskrene čestitke sretnoj i veseloj obitelji...svako dobro

  • crna mačka 24.11.2020.

    Čestitam i sretno ! Volim sretne obitelji i nadam se da će to i ostati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare