To je to što me zanima!

Slavlje se nastavlja: Jedvajeva cura diplomirala na Jugoslaviji

Studentica Dina Dragija, poznata po tome što ljubi 'vatrenog' Tina Jedvaja završila je preddiplomski studij Međunarodnih odnosa i diplomacije, a ponosni dečko se odmah pohvalio na Instagramu
Vidi originalni članak

Mladi nogometaš Tin Jedvaj (22) godinama je u vezi s atraktivnom Dinom Dragijom (21), a par zajedno živi u Njemačkoj. Dina je uspješna studentica međunarodnih odnose i diplomacije, a danas se Tin na društvenim mrežama pohvalio njezinim uspjehom na fakultetu. Tako će uz proslavu prolaska reprezentacije Hrvatske u četvrtfinale, nogometaš slaviti i fakultetski uspjeh svoje djevojke.

- Ponosan sam na tebe! Sljedeći korak je King College - napisao je Jedvaj uz fotografiju Dine koja je završila preddiplomski studij Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacija Dag Hammarskjöld u Zagrebu i postala 'bakalar', odnosno prvostupnik.

Na prvoj godini morala je birati koje jezike će učiti - arapski, francuski, španjolski, talijanski, njemački ili ruski. Završni rad bio joj je na temu 'Vanjske politike Jugoslavije od 1945. do 1956. godine'. Dina se uz faks bavi i modelingom, ali nije zanemarila obrazovanje, čime se njen dragi još i prije hvalio na društvenim mrežama.

- Još malo pa plave tablice. Čestitke mom štreberu - našalio se nogometaš. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 03.07.2018.

    Bravo curka dobi i ti lovor. Krasni vijenac kojim su krunisani svi proslavljeni pjesnici i umjetnici, carevi i pobjednici, filozofi..uspješnici i svi oni koji su vrijedili. Trijumfalni vijenac je naravno za osobne zasluge bio i ostao.Liebalut je u XVI stoljeću tvrdio kako on kontrolira i štiti od zlih sila tame, pakosti, zavisti,nesreće i uroka.Te kako npr "štakori uginu samo od dodira lovora".To je vjerojatno upozoravao plagijatore i copy paste .)) da pripaze i ne stave ga na glavu. I bez brige, ne dodjeljuje se za pokoju neoriginalnu facu. To smije biti copy. XD Dakle, drage kandidatkinje, ide originalan uradak, pa bude i lovorika..;)

  • Little Tut 03.07.2018.

    Trogodišnji "studij".....neš ti diplome!

  • Hydra_1 02.07.2018.

    Klonovi napadaju, koji kirurg ih štanca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare