To je to što me zanima!

Slavne žene mačke: Utegnule su se u lateks, sve je 'pucalo'

Noć vještica poznate dame iskoristile su da se 'uvuku' u crni lateks i postanu 'žene mačke'. Iako su neke dame bile 'zatvorene' do grla, Soraja je bez zadrške pokazala sve svoje čari
Vidi originalni članak

Starleta Soraja Vučelić na tulumu za Noć vještica bila je 'žena mačka'. Na glavi je imala kapicu s mačjim ušima, a crni kombinezon od lateksa toliko je raskopčala da su joj skoro 'izletjele' bradavice. Soraju to uopće nije smelo pa je nesmetano plesala s prijateljicom odjevenom u još jedan 'klasičan' kostim, seksi policajku. 

Žena mačka bila je i Irina Shayk, koja je sa suprugom Bardleyjem Cooperom i kćeri išla u 'maškare' po susjedstvu. Bradley se 'sakrio' ispod maske gorile, dok je manekenka svoju masku pokazala i na Instagramu. 

Janet Jackson tulumarila je za Noć vještica s prijateljima, a svoju 'novu' liniju istaknula je u lateks kostimu žene mačke kakav je nosila Michelle Pffeifer u filmu 'Batman se vraća'. 

Bivša Victorijina anđelica Karlie Kloss odjenula je malo drugačiji kostim žene mačke. Umjesto lateksa, Karlie je imala prozirni kombinezon ispod kojeg joj se vidjelo donje rublje, a na ruke je navukla duge rukavice. Gornji dio lica prekrila je čipkastom 'maskom'.

Bivša članica grupe Girls Aloud, Nicola Roberts, također je odjenula kostim Michelline žene mačke. Njega je nosila i u spotu grupe za pjesmu 'Sexy! No No No'. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • rafa10 03.11.2017.

    A vidi kod Soraye i ove za stolom bocice soka,da su sponzori tu bilo bi sampanjca itd. 😁😁😁😁

  • 03.11.2017.

    da su obukle broj veći ne bi pucalo ništa

  • ANONIMUS100 02.11.2017.

    Soraja slavna,koji fuck...

Komentiraj...
Vidi sve komentare