To je to što me zanima!

Slavni glumac pokušao se skriti: Na zabavu stigao s maskom, od glave do pete odjeven u crno...

Nedavno je pratio muško finale teniskog turnira 'US Open', kad se također pokušao sakriti ispod crne šilterice i tamnih sunčanih naočala
Vidi originalni članak

Američki glumac Leonardo DiCaprio (48) pokušao je neprimijećeno ući na veliki after-party Vogue u Londonu u četvrtak, no fotografi su ga brzo primijetili. Pojavio se s crnom kapom i maskom te crnim odijelom, ali je zakasnio na glavni event. 

Jučer je održan Vogue World Show kojim je obilježen Tjedan mode u Londonu, a brojne svjetske zvijezde prošetale su se u ekstravagantnim kombinacijama. Ipak, DiCaprio je ovom jednostavnom kombinacijom privukao jednako puno pažnje. 

Ne smeta mu ni prsten Leonarda DiCaprija uhvatili su kako strastveno ljubi udanu manekenku Vittoriju Ceretti

Glumac se u posljednje vrijeme dosta spominje u medijima, ali ne zbog filmskih uspjeha. Nedavno je pratio muško finale teniskog turnira 'US Open', kad se također pokušao sakriti ispod crne šilterice i tamnih sunčanih naočala, ali nije mu uspjelo.

Inače, glumca se u posljednje vrijeme povezuje i s mnogim poznatim damama.

Nedavno su ga snimili u novom društvu u noćnom klubu na Ibizi. Fotografi su ga uhvatili dok je strastveno ljubio talijansku manekenku Vittoriju Ceretti (25). Prije toga su ga povezivali s manekenkom Gigi Hadid (28) ali, sudeći po novim avanturama, i te glasine su bile prolazne.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • trutamon 15.09.2023.

    kakav zivot moras se skrivati

  • 15.09.2023.

    Zakaj sam bogec rođen tu

  • balki balki 15.09.2023.

    S malo filmske šminke može biti bilo tko da stvarno želi proć ispod radara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare