To je to što me zanima!

Barney se vratio na Hvar: Častio se u restoranu s prijateljima...

Harris se proslavio kao Barney Stinson u popularnom sitcomu 'Kako sam upoznao vašu majku', a prije snimanja novog nastavka Matrixa odlučio je ponovno 'napuniti baterije' na našem otoku
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Neil Patrick Harris (47) prošlog je ljeta na našem otoku boravio sa suprugom Davidom Burtkom (45) i djecom, a nakon što nije krio oduševljenje Hvarom ove se godine vratio. Iz restorana Gariful objavili su fotografiju i 'odali ga'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neil nam se vratio! Večer je proveo u društvu prijatelja, našeg slavnog fotografa Jadrana Lazića te američkog kantautora, plesača i glumca Ashera Monroea - stoji uz objavu fotografije trojca na večeri.

Harris se proslavio kao Barney Stinson u popularnom sitcomu 'Kako sam upoznao vašu majku', a zapaženu rolu nakon toga imao je u tri sezone Netflixove serije 'A Series of Unfortunate Events'. 

UPOZNAO GRADONAČELNIKA Barney na Hvaru: Oduševilo ga je kazalište, a voli i našu hranu

Nedavno je objavljeno kako će glumac igrati u četvrtom i dugo iščekivanom nastavku Matrixa, koji će se snimati u Berlinu, a prije filmskog seta Harris je odlučio ponovno 'napuniti baterije' na Hvaru. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 19.07.2020.

    Uguglajte ga, zanimljivo ime partnera

  • comfortably_numb1 19.07.2020.

    Cccccccc, a stvarno se turistima svašta dopušta, ovaj puši u restoranu, gdje je sada inspekcija, zašto se ne poštuju zakoni RH?

  • It's kišing 19.07.2020.

    On je jedan od onih koji idu na parade

Komentiraj...
Vidi sve komentare