To je to što me zanima!

Slavni voditelj o Heard: 'Ona je kao Meghan Markle - što više glumi žrtvu, manje joj vjerujem'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Porotnici nisu pročitali ništa na društvenim mrežama, poslušali su dokaze i zaključili da je lagala. Predlažem da gospođa Heard prestane glumiti žrtvu, rekao je Piers Morgan
Vidi originalni članak

Amber Heard (36) tijekom ekskluzivnog intervjua za NBC News prvi put je u medijima podijelila svoje mišljenje o suđenju s bivšim partnerom Johnnyjem Deppom (58). Reakcije na njezine izjave ne prestaju, a javio se i slavni britanski voditelj Piers Morgan (57), koji je poznat po tome da nema dlake na jeziku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osvrnuo se na njezine riječi da su društvene mreže utjecale na ishod presude i da Johnny i ona 'nisu imali jednak tretman na društvenim mrežama'.

OSTAJE PRI SVOM Amber opet klevetala Deppa, odvjetnica kaže: 'Na temelju ovog je možemo ponovno tužiti'

- Porotnici nisu pročitali ništa na društvenim mrežama, poslušali su dokaze i zaključili da je lagala. Predlažem da gospođa Heard prestane glumiti žrtvu - komentirao je Piers Morgan.

Također, usporedio je Amber s Meghan Markle (40).

- Amber Heard je poput Meghan Markle - što više cmolji i glumi žrtvu, koristeći svoje najbolje glumačke vještine, to joj manje vjerujem - napisao je na Twitteru.

Prisjetimo se, u intervju Heard je novinarki NBC-a rekla da ostaje pri svemu što je rekla na sudu i da će do svoje smrti ostati pri tvrdnji da ju je Depp tukao.

Nicole Haff, američka odvjetnica specijalizirana za showbiznis, objasnila je kako takve tvrdnje mogu predstavljati osnovu za novu tužbu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Nap7 15.06.2022.

    Ovaj voditelj uvijek ima nesto protiv nekoga

  • medeki 15.06.2022.

    Poznati voditelj nikad neće Megan oprostiti što ga nije pozvala na svadbu, pa iako je zbog mržnje izgubio posao, opet mu ne da Megan mira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare