To je to što me zanima!

Slavonski faraon iz 'Večere za 5 na selu' našao se na popisu 10 najpoželjnijih neženja u kraju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se zato što voli kuhati gotovo koliko i jesti, a volio bi otvoriti vrata svoje prekrasne kolekcije orijentalnih predmeta i ukrasa koje godinama skuplja
Vidi originalni članak

Portal SB Online, koji prati događanja iz Slavonskog Broda te županije, ovoga tjedna objavio je popis deset najpoželjnijih neženja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, na ovom popisu našao se i Stanislav Hudi (56) kojeg su gledatelji ispred malih ekrana imali priliku upoznati prošlog tjedna u 'Večeri za 5 na selu'.

U epizodi showa u kojoj se pojavljuje jedan od najpoželjnijih neženja iz Slavonskog Broda, Stanislav je odjenuo haljinu i goste ugostio u orijentalnom i egipatskom ambijentu. S obzirom na to da je veliki zaljubljenik u egzotične zemlje, a najdraža destinacija mu je Egipat, Stanislav je gošćama priredio tematsku večeru. Haljinu koju je nosio na sebi slična je onoj koja se nekada nosila u Egiptu.

- Dobro je izgledao u toj haljini, zanimljivo - rekla je Zdravka tada, dok je Vanesa odmah primijetila sličnost Stanislav i faraona.

MIŠLJENJA SU PODIJELJENA Domaćica oduševila goste, ali ne i publiku: 'Poslužila je ranije pripremljenu tortu! Naporna je'

Kako piše rtl.hr., Stanislav radi u Kazališno-koncertnoj dvorani 'Ivana Brlić-Mažuranić' kao inspicijent programa te u marketingu. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se zato što voli kuhati gotovo koliko i jesti, često i rado organizira druženja u svom domu, uživa biti pred kamerama i volio bi svojim sumještanima i gledateljima otvoriti vrata svoje prekrasne kolekcije orijentalnih predmeta i ukrasa koje godinama skuplja.

Osim Stanislava, na popisu je i glavni imam Medžlisa Islamske zajednice u Slavonskom Brodu, ali i lokalni novinari, političari, poduzetnici te zamjenik urednika popularnog lokalnog portala. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mala vatra 20.10.2021.

    Pod hitno ga prijaviti u Ljubav je na selu...

  • jamesbond7777 19.10.2021.

    🙄🙄🙄🙄Ha-ha 😂😂😂😂😂😂😂😂🔉😂🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉Prezgodan

  • Sretno Dijete 19.10.2021.

    fegetarac proletarac

Komentiraj...
Vidi sve komentare