To je to što me zanima!

Slijedi sukob titana: Znaju li razlikovati racu od racmana?

Nagrada je zvonce koje će svi parovi iz tima cijeli sljedeći tjedan moći koristiti kada god i koliko god puta požele. Zvoncem pozivaju člana žirija i pitaju ga za savjet
Vidi originalni članak

U zadnjem danu kulinarskog tjedna showa 'Tri, dva, jedan-Kuhaj!' jedan par obično napušta show. No večeras neće biti tako jer natjecateljima i gledateljima ove sezone slijedi iznenađenje. Posljednji je dan tjedna rezerviran za sukob titana, odnosno kulinarski okršaj dva najbolja para tjedna. 

Protekla tri dana najviše su umijeća, znanja i snalažljivosti na setu pokazali Natali Rade i Hrvoje Hrkać te Moira i Zdravko Rogina. Kuhati će jedni protiv drugih, a zadatak im je u 75 minuta pripremiti predjelo, glavno jelo i desert. Žiri će ocijeniti svako jelo zasebno, a ukupan broj bodova odredit će pobjednika koji će time osvojiti nagradu za sebe, ali i za cijeli tim iz kojeg dolazi. Nagrada je zvonce koje će svi parovi iz tima cijeli sljedeći tjedan moći koristiti kada god i koliko god puta požele. Kao i u prošloj sezoni, zvoncem pozivaju bilo kojeg člana žirija i pitaju ga za savjet u vezi pripreme jela. 

A zvonce bi večeras dobro došlo Moiri i Zdravku koje je zbunilo Špičekovo pitanje. Naime, njih su dvoje pripremali pačja prsa, a chefa je zanimalo znaju li prepoznati razliku između race i racmana. 

- Ima noge i to jake noge, mislim da je racman - zaključila je Moira. No tata se ne bi složio.

- Raca je. Znam po jajovodu. Vidim dva mala jajčeka pa sam rekao da je raca - objasnio je Zdravko. 

- Misliš jajovoda?b -  kroz smijeh ga je ispravila kći. Sanja misli da se razlikuju po težini, a pravi odgovor vas čeka u emisiji, večeras u 21:10 na RTL-u

Idi na 24sata

Komentari 1

  • --- DAVOR --- 02.02.2017.

    To je bar lako, racman ima pišu a raca picu :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare