To je to što me zanima!

Slijepa djevojčica očarala je žiri i publiku: Mnogi su i zaplakali...

Zahvaljujući dirljivom performansu, postala je jedan od glavnih favorita kladionica za osvajanje nove sezone showa. Video njezina nastupa je na YouTubeu prikupio dva i pol milijuna pregleda
Vidi originalni članak

Sirine Jahangir (15) izgubila je vid kada je imala samo deset godina, a žiriju i publici britanskog 'Supertalenta' pokazala je izniman talent te ih je oduševila glasom, kao i sviranjem klavira.

Djevojčica je postala jedan od glavnih favorita kladionica za osvajanje nove sezone showa. Njezin nastup je toliko dirnuo sve u dvorani da su mnogi i zaplakali.

- Inače nastupam samo u školi tako da je ovo za mene nešto sasvim novo. Biti u mogućnosti pjevati ovog trena je takva prilika i ne želim je potratiti - rekla je Sirine.

WILLIAMSA OPTUŽILI ZA SILOVANJE Pjevač šokirao žiri: U zatvoru sam nevin proveo 37 godina...

- Bravo za tebe, mislim da ja trebam biti prva osoba koja će ti treći 'Da' - odgovorio joj je Simon Cowell (60), inače najstroži član žirija, a natjecateljica je zatim dobila i ostala tri glasa, što je izazvalo velike ovacije publike.

Video njezina performansna je na YouTubeu u kratkom roku prikupio dva i pol milijuna pregleda.

Inače, riječ je o nastupu u preliminarnoj epizodi koja je snimljena prije nego što je sve zaustavljeno zbog pandemije korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare