To je to što me zanima!

Slike pretučene Gibsonove kćeri osvanule na internetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na fotografijama se vidi ogrebotina na Lucijinoj bradi. Zadobila ju je navodno dok je Mel tukao Oksanu koja će fotografije iskoristiti na sudu
Vidi originalni članak

Na internetu su objavljene fotografije na temelju kojih će Oksana Grigorieva (40) na sudu zatražiti skrbništvo nad malom Lucijom, kćeri koju ima s Melom Gibsonom (54). Fotografije je objavio Radar Online i na njima se na Lucijinoj bradici vidi mala ogrebotina koja je navodno nastala kao posljedica Gibsonova udarca. Oksana tvrdi da je Mel udario Luciju isti dan kad je pretukao nju u vili u Malibuu. Socijalna služba pokrenula je istragu zbog Oksaninih optužbi, a Gibson je navodno već bio na višesatnom ispitivanju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • smokey 22.07.2010.

    A možda je sve to nekakav show da se vidi do kuda bude išlo? obična glupost

  • HUMI 22.07.2010.

    Kako mu je smistila...??!!!!!!!!!!!! kuronja stari glupavi.............

  • sb-ustanik 22.07.2010.

    jebote ,sto je dijete pretuceno ,nema ruku nogu a ni glave,kakvi novinari ,strvinari ,lesinari,kakav naslov senzacija...ma bravo i za nase novine jos nam samo malo fali da postanemo nacija koja se u korak moze mjeriti sa glupim amerima pa da i nasi ljudi pocnu tuziti prehrambene industrije zato sto su debeli ,bravo ameri ,bravo 24 sata..ako moze i slika pretucene babe cuo sam da je i nju Gibson pretukao i to sa bejzbolkom..ehhehee,kakve gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare