To je to što me zanima!

Slomio ga prekid: Milan zbog Seve otputovao u Ameriku?

Kad je Seve javno progovorila o prekidu njihove veze, srpski poduzetnik je shvatio da je njihovoj ljubavi zbilja došao kraj. Navodno ga je to potpuno slomilo, piše Gloria
Vidi originalni članak

Poslije brojnih nagađanja Severina (40) je prošli tjedan za Gloriju priznala da ona i Milan Popović (47) više nisu zajedno. 

Otkrila je i da joj je ta odluka bila najteža u životu, ali i da je do nje došlo nakon što Milan dva mjeseca nije vidio ni sina Aleksandra ni nju. 

Osim toga, nije joj odgovarao ni na poruke ni na pozive. Kad je pjevačica javno progovorila o njihovom prekidu, Milan je shvatio da je njihovoj ljubavi definitivno došao kraj. Navodno je zbog slomljenog srca otputovao u Ameriku, piše časopis Gloria. Ni ovoga puta nije svratio u Zagreb, ali je putem medija svoju sad već bivšu zaručnicu, obavijestio da će se uvijek brinuti za nju i sina Aleksandra kojeg je pjevačica rodila u veljači. 

Idi na 24sata

Komentari 146

  • ruzica ruzic_1 21.10.2012.

    milan je gospodin covjek za razliku od doticne,ona je nula.nek idalje snima filmice

  • mala vatra 19.10.2012.

    Trebao bi avion nazvati "Slomljena krila"

  • wizard1980 19.10.2012.

    čovjek otišo s poslom kakva severina,aca,pm ima on takvih u životu samo su novinaru našu sevku digli malo višlje od konkurentica pošto je "celebriti" ............

Komentiraj...
Vidi sve komentare