To je to što me zanima!

Slomljena Demi želi da joj se iscjeliteljica doseli iz Meksika

Glumica je dosad potrošila pravo bogatstvo na odlaske u Meksiko k svojoj duhovnoj iscjeliteljici. Sada želi da se doseli u Los Angeles kako bi je stalno mogla viđati
Vidi originalni članak

Od kraha njezina braka s nevjernim suprugom Ashtonom Kutcherom (34) prošlo je nešto više od godine, a Demi Moore (49) i dalje pokušava vratiti svoj život u normalu i izliječiti slomljeno srce. Nakon razdvajanja od Kutchera, glumica je pokušala sve kako bi zaboravila na patnju koju joj je prouzrokovao nevjerom. Odlazila je po savjete duhovnom guruu Deepak Chopri i tulumarila po noćnim klubovima u društvu mlađahnog Zaca Efrona. No uskoro je završila u bolnici i rehabilitaciji jer se predozirala tabletama, alkoholom i plinom za smijanje.

U potrazi za srećom otišla je i do Meksika u kojem je pronašla nadnaravnu iscjeliteljicu za koju je uvjerena da je može spasiti. No s obzirom da je dosad na odlaske k njoj potrošila pravo bogatstvo, Demi želi da se ona iz Meksika preseli u  Los Angeles i pomogne joj u oporavku.

- Demi je očajna i pokušat će sve da bude ponovno sretna. Odlazi duhovnoj iscjeliteljici u Meksiko koja joj pomaže izliječiti slomljeno srce i zaboraviti patnju. Iz Los Angelesa je odlazila k njoj zbog sastanaka i to ju je već koštalo pravo bogatstvo. Sada želi da se ona iz Meksika preseli u Los Angeles kako bi je mogla vidjeti bilo kada - otkrio je izvor blizak glumici.

I dok Demi i dalje tuguje, njezin bivši suprug sreću je pronašao u naručju kolegice Mile Kunis s kojom je već godinama prijatelj, a poznaju se još od 1998. godine kada su zajedno glumili u seriji 'Lude sedamdesete'.

Njihovi prijatelji uvjereni su da bi se glumački par mogao i vjenčati nakon što se Ashton službeno rastane od Demi. I dok je Demina karijera već duže vrijeme u zastoju, Ashton je prošli tjedan proglašen najplaćenijim TV glumcem zahvaljujući ulozi u seriji 'Dva i pol muškarca' u kojoj je zamijenio Charlieja Shenna.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • medeki 23.10.2012.

    Glupa je....mali se spasija, nije on otiša radi njene starosti nego ponašanja dostojna šiparice !!!

  • Rasputin 007 23.10.2012.

    Skidam uroke, blagoslivljam talismane, iscijeljujem na daljinu (ona atraktivnije može i na blizinu). Čak ni ne živim predaleko. Obratite se sa povjerenjem.

  • Emma Bovary 23.10.2012.

    Neće joj nikakvi iscjelitelji pomoći ako si ona sama ne pomogne. ima ona već previše godina da izvodi takve pubertetske "umirem zbog ljubavi" gluposti. To joj je valjda prvi problem u glamuroznom životu pa se toliko za njega zakačila. Da brine o tome kak račune platit, kredit vratit i prehranit obitelj od ostatka ne bi sigurno cmoljila za nekim balavcem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare