To je to što me zanima!

Slomljeni Kedžo: 'Otišla je uz čvrst stisak, volim te Mamičice'

Pjevač je za baku bio vezan, a to je opisao i u dirljivoj objavi na svom Instagramu. 'Meni nikada nećeš otići, uvijek te nosim', napisao je ispod fotografija na kojima su on i baka
Vidi originalni članak

Pjevač Damir Kedžo (33) s obitelji proživljava teške dane nakon što ih je prije tri dana napustio voljeni član, baka Jele. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Kedžo je na Instagramu podijelio kako je preminula njegova baka, a posvetio joj je i dirljivu objavu:

- Pred tri dana napustila je ovaj svijet jedna najtoplija baka. Moja Mamica Jele, zad školi. Žena koja me učila da zlo, zavist i ljubomora nikad ne bi smjeli biti u mom srcu. Puna ljubavi, pažnje za sve oko sebe. Uvijek mirna, strpljiva, staložena. Baka koja je uvijek bila tu za savjet i pouku o strpljivosti i ustrajanju. Lijepo je što su svi unuci bili uz nju svo vrijeme. Otišla je uz naš čvrst stisak u svojoj kući, kako je i htjela. Meni nikada nećeš otići, uvijek te nosim. Volim te Mamičice. Legje bi bilo, more sinje osekat, Nego meni na te, misel bilo bi fermat.

U komentarima su mu se odmah javili poznati kolege kao što su Franka Batelić, Nika Turković, Marko Grubnić i dr. te mu ostavili poruke podrške.

Posebno dirljivu poruku ostavio mu je bivši kolega iz grupe, Saša Lozar.

- Damire žao mi je - napisao je. 

Idi na 24sata