To je to što me zanima!

Slučajno? Bivši dečko J.Lo slavi rođendan na istom mjestu gdje ona i Affleck trenutno odmaraju

Alex je prije dolaska u St. Tropez posjetio talijanski Portofino, a sljedeće postaju su mu, navodno, Monte Carlo i Ibiza. Na Instagram profilu pohvailo se putovanjem uz hashtag 'Eurotrip'
Vidi originalni članak

Pjevačica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck (48) u nedjelju su na Instagramu i službeno potvrdili ljubavnu vezu o kojoj cijeli svijet bruji već nekoliko mjeseci. Iako još uvijek izbjegavaju javno govoriti o obnovljenoj romansi, pratitelje su ovog vikenda počastili fotkom strastvenog poljupca. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, J.Lo i Afflek trenutno se nalaze na jugu Francuske. Tamo su se uputili kako bi proslavili 52. rođendan popularne pjevačice. Uz prekrasnu obalu uživaju na luksuznoj 130 milijuna dolara vrijednoj jahti, a sudeći prema fotkama, toliko su zaluđeni da ne mogu odvojiti ruke jedno s drugoga. No, izgleda kako nekome zbog njihove sreće i nije svejedno...

U isto vrijeme na istoj lokaciji paparazzi su snimili i bivšeg zaručnika J.Lo, Alexa Rodrigueza koji je u društvu prijatelja i golišavih ljepotica odlučio proslaviti 46. rođendan baš u mjestu gdje se trenutno nalazi njegova bivša draga i isto tako slavi rođendan. Slučajno? Prosudite sami. 

Alex je prije dolaska u St. Tropez posjetio talijanski Portofino, a sljedeće postaju su mu, navodno, Monte Carlo i Ibiza. Na Instagram profilu pohvailo se putovanjem uz hashtag 'Eurotrip'. 

Podsjetimo, Jennifer je s Affleckom stupila u kontakt još dok je bila u vezi s bivšim zaručnikom. Iako se šuškalo kako joj nije vjeran, bivši ljubavnici nikada se nisu oglasili o tome. Prijatelji J.Lo često su govorili kako mu ona baš i ne vjeruje. 

Ben Afflek je tako, u život atraktivne pjevačice uskočio u pravo vrijeme. Svojoj mladenačkoj ljubavi poslao je e-mail i probudio stare osjećaje, a sada su u sretnoj vezi. Hoće li ovaj put stići do oltara, vidjet ćemo.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • EniNovak 27.07.2021.

    A je si našla pravoga. Alkosa i kockara. Jedino ako ga ona ne preobrati

  • 27.07.2021.

    Zena koja si izmedu jedne i druge "ljubavi" ne ostavi prostor za preboljeti, razmisliti, promisliti, odsamovati........ Je ocajnica ili !!!!!!!

  • 27.07.2021.

    Meni se vidi da svi 5 nju tarlahaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare