To je to što me zanima!

Smanjite mi ratu alimentacije jer sam slavan i siromašan

Moja zarada se drastično smanjila otkada nisam u seriji ‘Dva i pol muškarca’. Skupo me koštaju terapije protiv HIV-a, na koji sam pozitivan, kaže glumac Charlie Sheen
Vidi originalni članak

Glumac Charlie Sheen (50) više ne može bivšoj ženi Denise Richards (45) mjesečno isplaćivati 200.000 kuna za brigu o dvije kćeri.

- Moja zarada se drastično smanjila otkada nisam u seriji ‘Dva i pol muškarca’. Skupo me koštaju terapije protiv HIV-a, na koji sam pozitivan - kaže glumac. 

Već je uspješno smanjio isplate i drugoj bivšoj ženi Brooke Mueller (38), s kojom ima 6-godišnje blizance.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • --- DAVOR --- 17.03.2016.

    Debilno je uopće određivat u slučajevima bogataša alimentaciju ekvivalentnu primanjima pošto bi alimentacija trebala biti isključivo namjenjena pomoći za uzdržavanje djeteta. Ako večina Amera može sa 100 il 2000 dolara uzdržavat svoju djecu može i bilo tko drugi sa 7-8 somova npr a i to je više nego dovoljno. Na što bi se na dijete trošilo 200 soma kuna mjesećno?? Taman da je narkoman na igli i koki to mu je previše hehe. Ovo mame perfidno iskorištavaju svoju djecu za skupe krpicei putovanja, plandovanja.... Ja bi to odredio na način da ima moju karticu kojom može kupit isključivo dječje potrebe od knjiga,odječe,obuče i hrane i za svaku stavku račun. Ona neka sama sebe uzdržava nisam i njoj tata.

  • vedran_zgb 17.03.2016.

    U Dva i pol muškarca mi je genijalan, ali to da je budala koja ne cijeni svoj život niti najmanje to stoji. Sam si je kriv za sve i ne mogu reći da mi ga je žao.

  • sansun 17.03.2016.

    sve mu treba uzet! bezobrazan i bahati ovisnik!

Komentiraj...
Vidi sve komentare