To je to što me zanima!

Smijao se i mahao fotografima: Sting (60) je stigao u Zagreb...

Glazbenik u Hrvatsku dolazi u sklopu svoje turneje 'Back to Bass' u sklopu koje slavi 25 godina karijere. Sa sobom je poveo kuhara, nije imao posebnih zahtjeva...
Vidi originalni članak

Britanski glazbenik u srijedu je sletio na zagrebački Pleso. Nasmijao se ugledavši brojne fotoreportere koji su ga dočekali pred zračnom lukom. U sklopu svoje turneje 'Back to Bass', Sting (60) će u srijedu navečer po peti put nastupiti pred hrvatskom publikom. 

Hrvatskim fanovima u Areni Zagreb izvesti će svoje najpoznatije hitove kao što su 'Roxanne', 'Every Breathe You Take', 'Englishman in New York", 'Spirits in the Material World', 'Next To You', 'If I Ever Lose My Faith in You' i brojne druge.

Glazbenik koji se može pohvaliti četvrt stoljeća dugom uspješnom karijerom nije imao posebnih zahtjeva prije dolaska. Zatražio je samo da ga od hotela do dvorane doveze Mercedes E klase. Glazbenik će uživati u crnom vinu kojeg proizvodi na svojoj farmi u Toskani. Nakon koncerta organizatori će rokeru darovati košaru autohtonih proizvoda s Jadrana i crno vino Dingač s Pelješca. Sa sobom je poveo osobnog kuhara koji će mu spremati mediteranske specijalitete. Stinga u petak očekuje nastup u Portugalu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • trollzor333 28.06.2012.

    neznam kak ste uspjeli napraviti vijest od ovoga,svaka cast :D

  • smele 27.06.2012.

    sting je kul :D

  • liberal00 27.06.2012.

    originalan

Komentiraj...
Vidi sve komentare