To je to što me zanima!

Smijeh i suze: Turnir znanja i vještina završio loše po Sanju

Dvorani dvorca Ribnik bilo su 'opijeni' ljekovitim biljkama, gađali 'u sridu' te pokazali koliko su spretni ali i koliko slušaju. Turnir, u kojem je na kraju Sanja izvukla kraći kraj, izazvao je smijeh i suze
Vidi originalni članak

Škoro je nižem staležu objasnio pravila turnira koji se sastojao od tri igre. Prva je bila Herbalni kviz, u kojem su dvorani morali pogađati sedam vrsta ljekovitih biljaka te napisati njihova svojstva. Za svaki točan odgovor dobili su po jedan bod, a biljke koje su morali pogoditi bile su smilje - koje nitko nije pogodio, kopriva - koju su svi pogodili, dok je mentu Ante zamijenio sa šafranom, majčinu dušicu ih je pogodilo samo njih četvero, a kadulju samo Ante.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon neslavnog kviza o poznavanju ljekovitih biljaka došao je red na drugu igru Alku. Škoro im je svima demonstrirao kako trebaju kopljem pogoditi u tri koluta koja su visjela na žici iznad njih, a bodovalo se tako što je vanjski krug donosio jedan bod, unutarnji krug dva, dok je srednji, najmanji kolut iliti tzv. mala alka donosila 3 boda. 

Alen, koji je skoro cijeli tjedan kukao kako ga bole leđa i ima išijas, na kraju se pokazao odličnim alkarom, a najlošije su bile Anamarija i Sanja pa je njih dopala posljednja igra u kojoj je cilj otvoriti škrinju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako im je Škoro rekao da se ključ od škrinje nalazi na stupovima, po kojima su se djevojke morale penjati, koristeći velike čavle koje su zabijale u stupove i tako radile stepenice, nije im nijednom rekao da je škrinja zaključana. Djevojke nisu shvatile Škoru te su brže bolje počele udarati čekićem u stup ne bi li napravile stepenice i popele se do ključa. Anamarija je bila brža, i došavši do škrinje shvatila je da ona nema ni bravu te da je otključana pa ju je brže-bolje otvorila i pobijedila. 

Sanja je tako, uz Sarah, postala drugi duelist. Tko će napustiti dvorac Ribnik, gledatelji će saznati sutra u 22.00 sati, u novoj epizodi 'Anna' kada slijedi duel.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BettyWales 18.09.2016.

    vidim malčice se Antoniji poboljšao modni ukus, BBB je bio katastrofa, šta je ta žena sve imala na sebi

  • 779danai4ure 17.09.2016.

    ništa čudno da Sanjica izvuče deblji kraj.. nezasluženo

Komentiraj...
Vidi sve komentare