To je to što me zanima!

Smogla snage: Doris unatoč bolesti muža odradila koncert

Suprugu Doris Dragović se stanje uoči Nove godine poboljšalo te je pjevačica otišla na Rab i odradila novogodišnji koncert. Doček je počeo još od 10 sati ujutro...
Vidi originalni članak

Nakon što se na blagdan Svetog Stjepana 26. prosinca prošle godine odvila prava drama u Splitu, pjevačica Doris Dragović (57) skupila je snage i stala na pozornicu kako bi s obožavateljima dočekala Novu 2019. godinu, piše Slobodna Dalmacija. Naime, u srijedu je njezin suprug i bivši vaterpolist Jadrana, Mario Budimir doživio srčani udar. 

Njezinom suprugu stanje se uoči Nove godine poboljšalo te je Doris otišla na Rab i odradila novogodišnji koncert. Doček je počeo još od 10 sati ujutro uz folklorno društvo 'Rapski tanac', a onda je navečer Trg Municipium Arba napunila splitska diva.

- Jedna jedina, naša Doris legenda - napisala je obožavateljica uz video. Pjevačica je pjevala svoje najveće hitove, skakala po pozornici i radila piruete u crvenom kaputu. Njezina pojava bila je pravo iznenađenje jer su mnogi nagađali kako će zbog bolesti supruga otkazati nastup.

- Čuo sam se s Doris Dragović, doktori su Mariju ugradili dva stenta, otvorio je oči i reagirao na svjetlo, što je jako dobar znak i sve bi trebalo biti dobro - ispričao je Domenico Sisgoreo (56), fizioterapeut koji se našao u restoranu gdje je Mario doživio srčani udar i spasio mu život.

VIDI OVO! HOROSKOP: Svaki horoskopski znak ima svoju novogodišnju odluku, koja je Vaša?

Idi na 24sata

Komentari 119

  • plik 02.01.2019.

    Srcani udar, a ni 33 nema ?!? pa kaj je to na svijet došlo.. ?

  • NivesG 02.01.2019.

    Money, money, money...

  • lavlje srce 68 01.01.2019.

    Doris već ima 57 god?Auuuuu svaka čast dobro izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare