To je to što me zanima!

'Smrdi kao ovčar': Angelina je Brada proglasila smrdljivcem

Glumac se pere mješavinom vode, limunova soka i jabučnog octa jer se odrekao štetnih industrijskih sapuna i dezodoransa. Njegova partnerica nije oduševljena
Vidi originalni članak

Glumac se odlučio odreći industrijskih sapuna i dezodoransa jer su štetni za okoliš i zdravlje. Brad Pitt (49) sad se pere mješavinom vode, limunova soka i jabučnog octa. 

- Angelina Jolie (38) rekla mu je da smrdi kao ovčar - rekao je prijatelj para. 

Glumac će u najnovijoj humanitarnoj akciji financirati projektiranje i gradnju kuća na području uništenom uraganom Sandy.  Kuće će stajati samo 50.000 dolara, a glumac tom akcijom želi pokazati da se za malo novca može sagraditi kvalitetan i siguran dom. 

Angelini ostale još tri godine, želi iskoristiti vrijeme koje ima?

Idi na 24sata

Komentari 80

  • zahira45 27.10.2013.

    Pošalji ti njega meni, vratit ću ga lijepo okupanog i namirisanog. I ja spavam kraj tebe upotrijebila bih ocat...možda odzujiš u drugu sobu.

  • kemičarka 26.10.2013.

    hahahahah

  • vali30 26.10.2013.

    oh bože! pretpostavimo da je ovo istina, da je to potvrdio izvor blizak paru :D pa naravno da Angie sada baš briga što su industrijski sapuni i dezodorani štetni, jer si je odjekla obe cicke, a planira i vaditi jajnike!! ona nebu dobila rak - bolje je osakatit tijelo i trackat se štetnim proizvodima punim parabena i ostalih otrova, nego se potruditi i naći prirodne načine održavanja higijene. OK brad, tko ti je pobogu rekao za ocat?? s tim se samo kosa ispire!! pa barem si ti u fight clubu radio svoj sapun :D :D ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare