To je to što me zanima!

Snagatori, oprez! Stižu ispijeni muški modeli, manoreksičari...

Iako sve više dizajnera angažira mršave i gotovo ispijene muške modele, publici se ne sviđaju i smatraju ih bolesnima. Zasad su još najbolje plaćeni mišićavi modeli
Vidi originalni članak

Umjesto da razgovaraju o novoj kolekciji modne kuće Yves Saint Laurent, većina posjetitelja raspravljala je o manekenima. Gotovo svi su bili zgroženi novim trendom ekstremne mršavosti.

Doista neodgovoran kasting na reviji YSL-a. Bez teksta sam, napisala je jedna od najpoznatijih britanskih modnih blogerica Poppy Dinsey i dodala sliku ispijenog nepoznatog modela.

Odjeća mu je visila, a ispod nje je provirivalo koščato tijelo. Većina je komentirala kako su dečki na pisti izgledali anoreksično te su ih prozvali manoreksičnima. Kažu kako bi trebalo zabraniti takve manekene dodajući kako su premršave manekenke pogubno djelovale na tinejdžerice koje su se počele izgladnjivati kako bi im sličile.

Zasad su još najbolje plaćeni mišićavi modeli. Jedan od njih je i dečko Halle Berry, plavokosi Gabriel Aubry, kao i Andrés Velencoso, dečko Kylie Minouge.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • LaViolette 26.01.2013.

    Haha daleko je to od pravog muškarca! Fuj :)

  • WOMANIZER 25.01.2013.

    ni ljepota nije što je nekad bila!

  • chelseaMG 25.01.2013.

    Još malo pa će hodat kosturi po pistama. ak ne budu predebele kosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare