To je to što me zanima!

Snašin slavonski inat: Protiv opake bolesti bori se tamburom

U njoj se probudio slavonski inat te se okružila glazbom i pozitivnim mislima. Prošle godine s kolegicama je snimila pjesmu 'Moja drugo' za humanitarnu akciju
Vidi originalni članak

Izlazila sam četveronoške iz bolnice nakon kemoterapije i vozila u studio. Svi su me pitali mogu li to izdržati. Pa, naravno da mogu. To je taj slavonski inat, rekla je Marija Pavković Snaša (41).

Pjevačica tamburaške glazbe, koja je dosad snimila 400 pjesama, četiri solo albuma i 21 album sa Zlatnim dukatima, već se više od godinu dana bori s rakom. Prvo su joj otkrili karcinom na dojki.

- Nakon operacije i prve kemoterapije otkrili su mi karcinome na jajnicima i maternici. Još se liječim. U svemu mi je najviše pomogla glazba. Nisam prestajala raditi ni dok sam išla na kemoterapije. U vrijeme liječenja snimila sam dva spota, album s Najboljim hrvatskim tamburašima te odradila nekoliko koncerata i festivala – kaže hrabra Marija. 

U njoj se, kaže, probudio slavonski inat te se okružila glazbom i pozitivnim mislima. Prošle godine s kolegicama je snimila pjesmu 'Moja drugo' za humanitarnu akciju za oboljele od karcinoma dojke.

- Važno je potaknuti žene da otiđu na pregled jer rak ne bira godine – kaže Marija. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • VIC3148 02.05.2016.

    Snaso, samo inatom slavonskim i pjesmom hrabro i ne daj se!!!!!!

  • zoki01 01.05.2016.

    Mislite "Slavonskim dukatima"? Bolje da nazovete Iću i ispričate mu se momentalno, inače bi moglo biti čakijanja i to ako bude bio dobre volje...

  • GOGA SPLIT 29.04.2016.

    Neka Dobri Bog podari :snagu ,razum,srecu ,uspijeh i puno vjere u Boga svima onima koji se nose sa tim zlocestim nametima .Sretno svima do uspijesnog izlijecenja!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare