To je to što me zanima!

Snima se film 'Breaking Bad': Aaron Paul ima glavnu ulogu

Uzbuđen sam oko filma jer je 'Breaking Bad' bio najbolji dio mog života i ne mogu dočekati da vidim sve te ljude opet, čak i ako ih samo posjetim, rekao je Bryan Cranston za kojeg još nije potvrđeno glumi li u filmu
Vidi originalni članak

U studenom prošle godine, procurila je vijest da se snima 'Breaking Bad' film kojeg režira Vince Gilligan (52). Sve do sad nije bilo detaljnijih informacija, ali se otkrilo da će film pratiti život Jessea Pinkmana te njegov bijeg iz Albuquerquea, prenosi Esquire. Glumit će ga, kao i u seriji, Aaron Paul (39). 

- Netflix će imati prva prava na tajni projekt koji će se potom emitirati na televizijskoj mreži AMC - piše. 

Osim što režira film, Gilligan je napisao i scenarij. Dosad nije poznato hoće li se lik Waltera Whitea pojaviti u filmu, ali Bryan Cranston (62), koji ga glumi u seriji, pristao bi ponovno glumiti.

- Tema je odlična i postoji puno ljudi koji žele vidjeti završetak nekih priča koje su ostale otvorene - rekao je Cranston u 'The Dan Patrick Showu'. 

- Uzbuđen sam oko filma jer je 'Breaking Bad' bio najbolji, profesionalni dio mog života i ne mogu dočekati da vidim sve te ljude ponovno, čak i ako ih samo posjetim - nastavio je Bryan.

Dosad nema određenog datuma kada bi se film trebao premijerno prikazati, ali snimanje je navodno počelo krajem prošle godine u Novom Meksiku. Inače, američka kriminalistička TV serija Breaking Bad oduševljavala je gledatelje punih pet sezona u periodu od 2008. do 2013. 

U PAR MINUTA PRETVORILA SE U LJEPOTICU: 'Izgledaš potpuno neprepoznatljivo, kako je ovo moguće?'

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 15.02.2019.

    Dane na kalendaru od danas krizam

  • mali.kasper 15.02.2019.

    Now, say my name...

  • VOLBEAT 14.02.2019.

    Uh, jedva čekam, osobno najbolja serija ikad... Točno, neće je lako biti nadmašiti filmom, ali svejedno čekam, i naravno navijam da Bryan igra u njemu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare