To je to što me zanima!

Snima se novi Harry Potter, ali vjerojatno bez Daniela: 'Priča kreće iznova, ne tražim ulogu'

Serija je za sada tek najavljena, a trebala bi izaći 2025. ili 2026. Direktor HBO-a David Zaslav oduševio je fanove franšize kada je otkrio da bi serija mogla trajati čak deset godina
Vidi originalni članak

Omiljeni lik čarobnjaka Harryja Pottera ponovno ćemo gledati na malim ekranima u seriji temeljenoj na slavnim romanima J.K. Rowling. Međutim, glumac Daniel Radcliffe (33) otkrio je u intervjuu s portalom ComicBook.com da ne vjeruje da će se vratiti u svoju legendarnu ulogu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Koliko razumijem, oni pokušavaju početi ispočetka i siguran sam da će onaj koji kreira seriju željeti ostaviti svoj trag i vjerojatno neće htjeti razmišljati o tome kako uklopiti starog Harryja da se negdje pojavi. Dakle, definitivno to ne tražim ni na koji način - rekao je glumac.

Serija je za sada tek najavljena, a trebala bi biti dostupna na HBO-u 2025. ili 2026. Vijest o snimanju serije oduševila je obožavatelje franšize, a direktor HBO-a David Zaslav, najavio je da bi serija mogla trajati čak deset godina. 

- Priče iz svake od knjiga J.K. Rowling postat će desetljeće duga serija kreirana s istim epskim umijećem, ljubavlju i brigom po kojoj je ova globalna franšiza poznata. Serija će imati novu glumačku postavu, bit će puna fantastičnih detalja, omiljenih likova i dramatičnih lokacija koje obožavatelji Harryja Pottera vole više od 25 godina - glasila je najava nove serije.

Daniel je poručio da novom Harryju želi svu sreću. 

U TRAVNJU POSTAO OTAC Daniel Radcliffe privatni život drži u tajnosti, sad otkrio spol djeteta: 'Prekrasno nam je'

- Jako sam uzbuđen što je ta štafeta predana dalje, ali mislim da je ne trebam predati osobno - rekao je.

Prisjetimo se, Daniel i supruga Erin Drake (33) dobili su prvo dijete, sinčića čije ime još nisu otkrili. 

- Prekrasno nam je, pomalo ludo i intenzivno, ali on je divan i Erin je nevjerojatna, prava je privilegija biti s njime - rekao je za Entertainment Tonight i dodao da želi što više vremena provesti s obitelji. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Piver 05.07.2023.

    reciklaza ... vjerujem da ce glumacka postava bit woke as f.

Komentiraj...
Vidi sve komentare