To je to što me zanima!

Snima se prvi dokumentarac o teksaškoj rock grupi ZZ Top

Film bi mogao biti još zanimljiviji zbog najava da će svijet prvi puta vidjeti neke fotografije, video zapise, pa i pjesme ZZ Topa
Vidi originalni članak

Produkcijske su kuće Banger Films i Eagle Rock Entertainment objavile da se snima prvi dokumentarac o teksaškoj grupi ZZ Top. Redatelji Scot McFadyen i Sam Dunn pozvali su zato sve obožavatelje legendarnog benda da im ustupe ili pomognu pronaći fotografije, audio ili video zapise koji će pomoći u oslikavanju karijere benda. 

-Oduševljeni smo što možemo raditi dokumentarac o njima. ZZ TOP najdugovječniji rock trio na svijetu, koji je utjecao na rad mnogih rock, pop ili country glazbenika u svijetu. Ipak, strašno je malo arhivskog materijala o povijesti benda, pa trebamo pomoć obožavatelja’, kaže Sam Dunn.

Članovi benda, gitarist Billy F Gibbons, basist Dusty Hill i bubnjar Frank Beard, pozdravili su početak snimanja dokumentarca. Naime, iako je riječ o jednom od najpopularnijih rock bendova u povijesti, činjenica je da opširnija priča o njima nikada nije izašla u javnost.

Film bi mogao biti još zanimljiviji zbog najava da će svijet prvi puta vidjeti neke fotografije, video zapise, pa i pjesme ZZ Topa. Podsjetimo, grupa je osnovana još 1969., prvi album objavili su dvije godine poslije, procjenjuje se da su do 2014. prodali 50 milijuna primjeraka albuma, a najprodavaniji je bio album ‘Eliminator’. U Rock and Roll kuću slavnih ušli su 2004. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Moslavka 01.02.2016.

    Eto vidis Linz, misli o njhovoj muziki, zaboravi Severinu, postovanu gospodju Kojic i snaga ce ti se vratiti.

  • Moslavka 01.02.2016.

    A evo dolaze i imaju koncert gdje ja zivim a ja ih bas nekako ne volim. Svaka cast svima vama koji ih obozavate. Svi imamo izbor u zivotu.

  • Soul Man 30.01.2016.

    rock, pop, country i blues. Teško ih je izostaviti s bilo kojeg popisa omiljenih stvari https://www.youtube.com/watch?v=b76kjd5nvMg

Komentiraj...
Vidi sve komentare