To je to što me zanima!

Snimanje se nastavlja? Uskoro novi detalji o 'Kući od karata'

Jedna od najpopularnijih, a i najhvaljenijih te nagrađivanijih današnjih televizijskih serija svakako je 'Kuća od karata'. No problemi s Kevinom Spaceyjem donijeli su probleme i seriji
Vidi originalni članak

Nakon što su objavljeni neugodni detalji o Kevinu Spaceyju, 'Kuća od karata' prestala je sa snimanjem te je do daljnjeg odgođena. No ipak ima vijesti o tome što dalje sa serijom.

O svemu je nešto rekla Pauline Micelli, odvjetnica za televizijske i pravne poslove u Media Rights Capitalu. Gospođa Micelli je napisala kako će ekipa biti plaćena za vrijeme dok su na čekanju, dok će samo jedan dio radnika iz računovodstva i ureda nastaviti raditi svakodnevno.

Pred kraj svojeg pisma, pravnica je pokušala udahnuti i nadu onima koji se i dalje trude kako bi serija nastavila postojati.

- Jedna stvar koju smo naučili tijekom ovog procesa jest da je ovo produkcija koja je mnogo veća od samo jedne osobe i ne bismo mogli biti ponosniji što smo povezani s toliko odanih i talentiranih ljudi u produkciji - rekla je Micelli.

No najbitnije došlo je na samom kraju pisma, kad je odvjetnica objavila datum kada će novi detalji o seriji doći. U pitanju je 8. prosinca, što je dosta blizak datum trenutačnom, tako da se nadamo kako je taj datum određen da bi se što manje vremena i novca gubilo praznim hodom. Ipak, političke igre u 'Kući od karata' moraju se nastaviti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare