To je to što me zanima!

Snimanje spota: Jurica je bio hrabar dok ga ara nije čvaknula

Glazbenik smatra da su papagaja uznemirili turisti. Zato ga je ptica tijekom jednog škljocanja čvaknula za lijevu nadlakticu. Nije ga povrijedila jer je imao kostim s dugim rukavima
Vidi originalni članak

Nije mi bilo svejedno kad sam prišao papigi i ugledao kljun. Bila je nemirna, smirivao sam je pogledom i osmijehom, no nisam uspio, kaže Jurica Popović (57).

Glazbenik smatra da su papagaja uznemirili turisti koji su ih okružili i fotografirali. Zato ga je ptica tijekom jednog škljocanja čvaknula za lijevu nadlakticu. Nije ga povrijedila jer je imao kostim s dugim rukavima. 

Popović je u Dubrovniku snimao spot za baladu 'Ti i ja', a styling mu je osmislila životna partnerica Matija Vujica (58). U vezi su 39 godina. Pjesma 'Ti i ja' prva je s njegova novog albuma 'Osobno'. Pjevao ju je i ari na susretu na Stradunu. Popović u Dubrovniku nije snimao 23 godine.

- Albumom sam se počastio za 35 godina karijere. Odabrao sam Dubrovnik jer sam želio spojiti uspjeh ‘Linđa’ od prije 23 godine s novim albumom - kaže Popović. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare