To je to što me zanima!

Snimili novi spot: Zabranjeno pušenje moli šeika da ih kupi

Pjesma govori o šeiku koji dolazi u Bosnu s vrećama novca, baš kako i priliči. A spreman je kupiti i 'ono čega nema'.
Vidi originalni članak

Halid Bešlić, tuzlanska reperica Sassja, nogometni trener Amar Osim te šeik iz Dubaija u novom su spotu Zabranjenog pušenja za pjesmu 'Kupi nas Ali'.

To je treći singl s albuma 'Šok i nevjerica'. U samo nekoliko dana spot je na YouTubeu pregledan više od 200.000 puta. A kao i u puno pjesama bosanskohercegovačkog, i ova pripovijeda o svakodnevici cijele regije.

- ‘Kupi nas Ali’ je pjesma koja govori o tome kako se lako i jeftino prodajemo. I to se odnosi na cijelu regiju - rekao je Sejo Sexon, frontmen Zabranjenog pušenja.

Spot je režirao Danilo Šerbedžija, a gosti poput Halida, Sassje i trenera nogometnoga kluba Željezničar trebali bi dati originalnost spotu.

- Morali smo obojiti spot autentičnim bosanskim likovima - objasnio je Sejo Sexon.

Pjesma govori o šeiku koji dolazi u Bosnu s vrećama novca, baš kako i priliči. A spreman je kupiti i 'ono čega nema'. Tržište je pogodio jer, kao i kod nas, sve je na prodaju. Tako je šeik u šopingu i kupuje hotele, gradove, nogometne klubove, izvore čiste vode...

KULTNI ROCK BENDOVI 11. DIO Zabranjeno pušenje: Murja nas je šamarala kad je Tito umro...

'Kupi nas Ali' je još jedna opjevana svakodnevica ovih prostora. Bend u tome ima iskustva, osnovani su u Sarajevu 1980. Ove godine slave 35 godina od izlaska prvog albuma 'Das is Walter', ujedno i karijere, a jedna od stanica obljetničke godine u listopadu će biti u zagrebačkom Domu sportova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cajger 30.06.2019.

    prazne su police Sejo , ostala samo .... ćuna pionirska

  • tomislav22 30.06.2019.

    Odličan spot, odlična pjesma

Komentiraj...
Vidi sve komentare