To je to što me zanima!

Snimio je spot za 'Jugo': Luka Nižetić prolupao je od ljubavi

Ovog vikenda Luka je snimio spot za svoj aktualni singl 'Jugo' koji ujedno najavljuje njegov četvrti studijski album 'Kad zasvira...' čiji je izlazak najavljen za 04. lipnja
Vidi originalni članak

Pjesma je sve samo ne normalna, već je ranije Luka opisao 'Jugo' i dodao da bi je mogao bih je opisati kao 'južnjački soundtrack' budući je njezin aranžman vrlo slikovit, kolažan i raznolik. Takav će biti i video broj kojeg su snimali puna dva dana i na kraju dobili doslovno materijal za jedan kratkometražni film.

Prema ideji Lukinog teama u spotu, uz Luku, se pojavljuje glumica Srđana Šimunović koja se našla u ulozi djevojke za kojom je Luka doslovno poludio. 

- Mislim da bez Srđane ovaj spot ne bi upola bio toliko originalan i da smo u stvari imali sreće našavši glumicu koja je bila idealna za ulogu prpošne, koketne i pomalo 'pomaknute' prodavačice. Srđana nas je puna dva dana nasmijavala na setu i bila je u pravom smislu dobri duh ekipe i hvala joj na tome - izjavio je mladi Splićanin.

Cijeli tekst pročitajte na internetskoj stranici Budi.in

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kozaribok 22.05.2012.

    Šlager pevač

  • Timo_1 22.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ovca009 21.05.2012.

    E moj Luka, blago tebi, ni brige ni pameti

Komentiraj...
Vidi sve komentare