To je to što me zanima!

Snježana Dujmić na Facebooku objavila fotografiju nadgrobne ploče supruga Rajka: 'Fališ jako'

Dujmić je preminuo od posljedica automobilske nesreće u mjestu Stari Laz, na području Ravne Gore. Glazbenik je izgubio nadzor nad svojim VW Tiguanom i sletio u provaliju
Vidi originalni članak

Točno osam mjeseci prošlo je od smrti proslavljenog skladatelja Rajka Dujmića, a njegova supruga Snježana još uvijek se teško miri s njegovim preranim i iznenadnim odlaskom. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dujmić je, naime, preminuo od posljedica automobilske nesreće u mjestu Stari Laz, na području Ravne Gore. Glazbenik je izgubio nadzor nad svojim VW Tiguanom i sletio u provaliju. 

EKSKLUZIVNO: STIHOVI NA PAPIRU Rajko Dujmić ostavio je tajne pjesme: 'Bilo mi je teško kad sam mu čula glas. Boljelo je'

Udovica Snježana Dujmić jučer se ponovo oglasila na svom Facebook profilu i objavila fotografiju s Rajkova posljednjeg počivališta.

- 4.8.2020.-4.4.2021. Rajko fališ jako - napisala je u opisu objave. 

Na fotografiji se vidi nadgrobna ploča na kojoj je isklesan njegov lik i grob na kojemu su ostavljeni aranžman cvijeća, svijeće, ali i jedan plišani medvjedić.

U komentarima su se odmah javili Snježanini pratitelji i Rajkovi štovatelji. 

- Legende nikada ne umiru. Njegov duh, uvijek će biti među nama. Njegovim obožavateljima. Njegove pjesme, kada ih čujem, uvijek mi dodiruju dušu; Jednog dana kada prođe ova korona dolazim na Mirogoj da mu zapalim svijeću; Naravno da svojoj supruzi nedostaje i svima nama. Živi s nama Njegova duša u Njegovim versama. Aleluja maestro! Moli za nas koji Te nosimo u duši - pisali su. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 06.04.2021.

    Moguce. Ima neki sindrom, nisam stucna osoba, ali sta je neko gori prema tebi to ti njega vise volis i to je neki poremecaj. Dovoljno dobro poznajem 2 udovice, jedna je imala muza koji ju je ponizavao, psovao i pred drugima, mozda i mlatio, bila mu je sluga i manja od makova zrna,..ta i danas nakon vise od 10 god. place za njim. Druga pak, imala je naizgled dobar zivot i brak, muz joj je izkazivao ljubav i postovanje, uvazavao ju je i to se vidjelo...ta nije dugo za njim plakala. Pa sad,..ljudska psiha je cudo i nista nije pravilo.

  • ravnogorka 06.04.2021.

    Ravna Gora - naseljeno mjesto, obje riječi pišemo velikim slovom kao što je napisano i Stari Laz.

  • badr hari 06.04.2021.

    baš slabo fali

Komentiraj...
Vidi sve komentare