To je to što me zanima!

Snježana Mehun: Dosta mi je više Marka Grubnića!

Snježana zamjera Modnom Mačku što je iskoristio Ninu Morić da se promovira. Grubnić nije htio komentirati napise da su se zabavljali u gay baru
Vidi originalni članak

Nakon što je u petak kao domaćica zabavljala goste u Posh baru Snježane Mehun, Nina Morić (33) zatulumarila je s dečkom Martinom Evansom (25) te Markom Grubnićem (28) i društvom. Grubnić nije htio komentirati napise da su se razuzdano zabavljali u gay baru Rush, gdje ga je tražila da je “zažvali” te vikala da joj je i dečko gay te kako ona spava samo s takvima, a zatim otišli u narodnjački klub Diamond, gdje se Nina polijevala šampanjcem i radila ekscese.
- Reći ću samo da je Nina moja prijateljica i da smo se u petak dobro zabavili - kazao je Grubnić. Njegova priča razljutila je Snježanu Mehun.
- Ma kakva prijateljica?! Sad sam se čula s Ninom i ona ga i ne pozna. Vidjela ga je dvaput u životu, i to sa mnom. Ako je u petak i bio s Ninom vani, mora da ju je zaskočio na parkiralištu kraj mog kluba kad je krenula u hotel. Dosta mi je njegove samopromocije! - rekla je ljutita Mehun, koja se još za Ninina boravka u Zagrebu ogradila od njenog neprofesionalnog ponašanja (kasnila je svuda po tri sata). Voditelj Diamonda kazao je da su Nina i Grubnić bili tamo, ali ističe da nije bilo ekscesa.
- Bilo je veće društvo i bili su pristojni. Popili su piće i otišli.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ivana__0508 16.12.2009.

    nezna se ko tu kog je**...uzas!!

  • 28.10.2009.

    meni je samo fascinantno kako to ga tog mačka još nije netko prebio u zagrebu..... ja ako bi ga vidio na cesti slomio bi mu nos i u tom trenutku me nebi bilo briga da i odem na robiju

  • citizen 28.10.2009.

    Za kompletan dojam nedostaju Cigi i one silikonske fufice :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare